Minicamping 't Hof Welkom in Cadzand
Een boerencamping in de provincie Zeeland

De familie Goossen-Minderhout van minicamping 't Hof Welkom in Cadzand, een boerencamping in de provincie Zeeland, heet u van harte welkom op hun minicaming. De camping ligt in de oudelandsepolder omgeven door akkers met tarwe, vlas, suikerbieten, enz. Cadzand-dorp ligt op 5 minuten en Cadzand-Bad op 10 minuten fietsen. Er zijn op deze camping 15 ruime plaatsen verdeeld over drie verschillden velden. Natuurlijk beschikt men over een sanitair blok. Hierin bevinden zich 4 toilleten, 4 douches, 2 wascabines en een babykamer met babybad. Zoals u ziet, een goed ingerichte camping is minicamping 't Hof Welkom in Cadzand, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Boerencamping 't Hof Welkom in Cadzand, een minicamping in Zeeuws Vlaanderen, Zeeland

 

Buiten bevindt zich een chemische toiletspoelplaats en 2 afwasplaatsen waarvan 1 met onbeperkt warm water. Ook beschikt minicamping 't Hof Welkom over een recreatieruimte om gezellig samen binnen te zitten en waar men een partijtje tafeltennis kan spelen. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als speelruimte bij slecht weer. Verder zijn er ook voldoende ontspanningsmogelijkheden voor groot en klein: zandbak, speelauto, grote trampoline, speelhuisje, jeu de boulebaan, buiten tafeltennis, basketbal, volleybal, voetbalveld. Tenslotte is er ook een ruimte om fietsen te stallen.

In de nabije omgeving van minicamping 't Hof Welkom in Cadzand bevinden zich vele fiets -en wandelroutes. Het natuurreservaat 'Het Zwin' bevindt zich vlakbij. De mini-camping is gelegen op 2 km van het strand.Natuurlijk kun u vanaf Cadzand fantastische uitstapjes maken in België. Bezoek de steden eens zoals daar zijn, Brugge met zijn mooie grachten, Knokke, bekend om de boulevard. Ook Antwerpen met de vogeltjesmarkt is binnen korte tijd te bereiken.
Zoals u kunt lezen licht deze boerencamping ideaal voor het hele gezin!!

Strand bij minicamping 't Hof Welkom in Cadzand, provincie Zeeland

 


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van minicamping 't Hof Welkom in Cadzand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina