Minicamping 't Gasthoes in Bemelen
Boerderijcamping in de provincie Limburg

De familie Huntjes is in 2012 begonnen met Minicamping 't Gasthoes in Bemelen, een boerderijcamping in de provincie Limburg. Bemelen is een klein dorpje in Zuid-Limburg, iets ten oosten van de hoofdstad Maastricht. Er zijn 20 zeer ruime plaatsen op het open terrein aanwezig. Ze zijn voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. De camping ligt op ongeveer 80 meter vanaf de boerderij. Er is een apart parkeerterrein aangelegd,vlakbij het sanitair gebouw. Hierdoor is het nog rustiger op Minicamping 't Gasthoes in Bemelen, een boerderijcamping in de provincie Limburg.

Minicamping 't Gasthoes in Limburg

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping 't Gasthoes in Bemelen zijn op en top. Er zijn 4 douches en 4 toiletten, een, voor gezamenlijk gebruik, koelkast en diepvries aanwezig. Op deze boerderijcamping is tevens een WiFi voorziening aanwezig. De familie Huntjes heeft er voor gekozen om geen speelattributen voor kleine kinderen te plaatsen. De rust op de camping past heel goed bij het Zuid-Limburgse Heuvelland. Huisdieren zijn wel toegestaan zoalng ze maar geen overlast bezorgen én aangelijnd zijn.

Boerderijcamping 't Gasthoes

 

Minicamping 't Gasthoes in Bemelen, aangesloten bij de In het Groen, is rustig gelegen centraal in het Zuid-Limburgse Heuvelland tussen Maastricht en Valkenburg (deze plaatsen zijn 5 km verwijderd) Deze centrale ligging is uitermate geschikt om er op uit te trekken en wandel- en fietsroutes te ondernemen, het beroemde Pieterpad is vlak bij. Maastricht is een stad waar u zich een aantal dagen uitstekend kunt vermaken. De leuke reataurants, de terrasjes, winkelstraten, noem maar op. Maar ook Valkenburg is heel mooi gelegen, net als de vele andere kleine en minder kleine plaatsjes in deze geweldige omgeving.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Minicaming 't Gasthoes in Bemmelen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina