Minicamping 't Fleerhof in Barchem
Boerencamping in de provincie Gelderland

De familie Bannink van minicamping 't Fleerhof in Barchem, een boerencamping in de provincie Gelderland zouden het zeer fijn vinden indien u een komt kamperen op hun kleine, rustig gelegen camping in het hartje van de Achterhoek. Op de camping zijn 15 plaatsen voor toercaravans. De percelen zijn gescheiden door middel van een bomenhaag en sommige grenzen met de achterkant aan het bos. Vanaf het kampeerterrein is er vrij uitzicht over de weilanden. Op alle plekken op de camping is er een tegelplateau aangelegd. Hier overheen kunt u de voortent opzetten zodat u geen last heeft van modder of water in uw tent of caravan bij nat weer. Dus met mooi en slecht weer is het goed vertoeven op minicamping 't Fleerhof in Barchem, een boerencamping in de provincie Gelderland.

Minicamping 't Fleerhof in Barchem, Achterhoek


Minicamping 't Fleerhof is voorzien van een goed verzorgd en schoon sanitair. Dit bestaat uit een gescheiden deel voor de dames en de heren. Deze beschikken beiden over een douche met thermostaatkraan, een toilet en twee wasbakken met warm en koud water. De heren afdeling beschikt daarnaast over een urinoir en het dames gedeelte heeft een babyverschoon plaats. Buiten is er een overkapte afwasplaats en een uitstortbak voor het chemisch toilet. Er is een mogelijkheid tot fietsenstalling. Daarnaast kunt u tegen een geringe vergoeding bij de de was laten doen. Voor de kinderen is er een ruime keuze aan speelgoed en speeltoestellen op de camping aanwezig, zoals een zandbak, schommels, skelters en fietsjes.

In de wei langs de minicamping 't Fleerhof in Barchem lopen verschillende dieren rond zoals een pony, een ezel, geites, schapen, kippen en eenden. Zolang de voorraad strekt verkoopt men verse eieren en gedurende het hele seizoen is er ijs te verkrijgen. Op en bij de camping staan een aantal picknick banken om even rustig te genieten van een broodje of van het mooie weer. In het bos langs de camping kunt u ook heerlijk tot rust komen. tevens bestaat de mogelijkheid om een geheel ingerichte 4 persoons caravan te huren.

Boerencamping 't Fleerhof in Barchem Gelderland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping 't Fleerhof in Barchem

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina