Minicamping 't Dekske in Wintelre
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

Marja en Harry Geven willen u graag verwelkomen op hun mooie Minicamping 't Dekske in Wintelre, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant. Heel rustig gelegen aan het eind van een doodlopende verharde weg ligt deze minicamping met 4 velden, waar de 30 plaatsen over verdeeld zijn. Het grootste veld heeft 13 plaatsen. Allemaal zijn ze erg ruim. Overal is electra en ook is ieder veld een watertappunt. Ook zijn er nog 2 ruime trekkershutten te huur, deze zijn erg luxe en ruim en geschikt voor 4 personen. Ondanks dat het vliegveld Eindhoven vlakbij ligt, geeft het geen geluidsoverlast op de camping, dit omdat de aanvliegroute niet over de camping ligt. Auto's moeten op het parkeerterrein gezet worden, daardoor blijft het grasveld van Minicamping 't Dekske in Wintelre, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, altijd mooi groen.

 

Minicamping 't Dekske in Wintelre, Noord-Brabant

 

Er hoeft het de gasten op Minicamping 't Dekske in Wintelre aan niets te ontbreken. Deze, bij de SVR aangesloten boerderijcamping, heeft uitstekende voorzieningen. U heeft hier ook WiFi tot uw beschikking. Er is een mooie Jeu de Boules baan, op het grote veld staan enkele speeltoestellen en er is heel net en uitgebreid sanitair dat zeer schoon gehoduen wordt. De douches zijn voorzien van thermostaatkranen, de wascabines hebben warm en koud water en de toiletten zijn allemaal hangtoiletten op senioren hoogte. Het gebouw is verdeel in een dames en heren deel met ieder 2 toiletten, 2 douches en 3 wascabines. De heren hebben nog een urinair extra. Ook is er een mindervalide toilet cq babykamer. Voor de afwas zijn 4 plaatsen. Uw fiets kan in 1 van de 2 overdekte stallingen geplaatst worden. Ook is er een grote visvijver, waar o.a. karpers inzitten. Gasten mogen hier gratis gebruik van maken. Er zijn wel regels voor gebruik opgesteld, dit om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

 

 

Boerderijcamping 't Dekske in Wintelre, Noord-Brabant

 

Minicamping 't Dekske in Wintelre ligt in het hart van de Brabantse Kempen. Een heel mooi gebied dat bekend staat om zijn talloze vennen, prachtige heidevelden, kleine riviertjes en de bossen.Ook de dorpen in de omgeving van deze boerderijcamping zoals Eersel en Oirschot zijn een bezoek meer dan waard. Brabant staat bekend om de vele fietsknooppunten, wel 354 kilometer lang. Er is nu ook een wandelknooppuntennetwerk. Kortom: een ideale omgeving om al wandelend of fietsend te verkennen. Maar ook in Wintelre kunt u ook genoeg doen, er worden vele activiteiten georganiseerd en er zijn hele leuke winkels voor de agelijkse boodschappen. Iets verder weg maar zeer de moeite waard liggen Eindhoven en Hilvarenbeek.

Wilt u nog meer weten over deze Boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping 't Dekske in Wintelre.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina