Minicamping ‘t Boomgaardje in Wijk bij Duurstede
Boerderijcamping in de provincie Utrecht

Minicamping 't Boomgaardje in Wijk bij Duurstede, een boerencamping in de provincie Utrecht, biedt u een geweldig uitzicht over de uitgestrekte weilanden, hetgeen de rust en de ruimte extra benadrukt. Op deze mini camping staan 25 kampeerplaatsen ter beschikking voor de kampeerder. Iedere paatsheeft een plateau van tegels waar u de voortent op kunt zetten. Dus altijd lekker vlak en stabiel. Ook voor campers zijn enkele plaatsen geschikt. Uw auto kunt u parkeren naast het verharde pad. Er zijn plaatsen waar u ook heerlijk in de schaduw kunt staan. De eigenaren van Minicamping 't Boomgaardje in Wijk bij Duurstede, een boerderijcamping in de provincie utrecht nodigen u van harte uit voor een bezoekje aan hun leuke mini camping.


Minicamping 't Boomgaardje in Wijk bij Duurstede, mini camping in Utrecht

 

De faciliteiten op Minicamping 't Boomgaardje in Wijk bij Duurstede zijn zondermeer goed en voldoen aan de eisen van de SVR, alwaar deze mini camping bij aangesloten is. Het sanitair bestaat uit 4 toiletten, 3 douches, 3 wastafels, 2 afwas plaatsen. Op het terrein zijn voldoende koudwater tappunten aanwzig. En, zoals het tegenwoordig ook wenselijk is, er is op de gehele boerderijcamping gratis WiFi aanwezig. En voor we het vergeten: er is voor tentkampeerders een apart veldje beschikbaar. Hier staan ook picknicktafels.De omgeving waar de camping ligt, is kenmerkend voor de vele fruitboomgaarden, u kunt hier prachtige bloesemtochten maken.

Mini camping 't Boomgaardje in Wijk bij Duurstede, boerderijcamping in de provincie Utrecht

Minicamping 't Boomgaardje ligt op slechts 3 kilometer van Wijk bij Duurstede, een heel leuk en gezellig historisch stadje met gezellige winkels, goede restarants en veel cultuur, zoals de molen van Ruysdael, het kasteel Duurstede en de Irene sluis. Een aanbeveling is om op de 1e zondag van de maand mee te doen aan het zgn. Cultureel Rondje. Op deze wijze leert u heel veel van deze historische stad. Op de fiets kunt u natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug het beste verkennen, langs mooie kastelen, door het rivierengebied noem maar op. U kunt gewoon starten vanaf de camping.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan hier de website van Minicamping 't Boomgaardje in Wijk bij Duurstede.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina