Minicamping 't Amans in Wilbertoord
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping ’t Amans in Wilbertoord, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is een camping waar je kan genieten van de rust, natuur en Brabantse gastvrijheid. De camping is gelegen aan een rustige landweg van het kleine, gezellige dorp Wilbertoord op circa 500 meter afstand van het bosgebied de Molenheide. Er is een compact kampeerveld met 14 plaatsen van waaruit u uitzicht heeft op een weiland met prachtige herten, waar u in de bronstijd de kalveren ziet rondrennen! De camping ligt naast pluimveeboerderij Vloet, maar wees gerust, op Mini-camping 't Amans in Wilbertoord, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, heeft u géén overlast van de kippengeur.

Ruime plaatsen op minicamping 't Amans

 

 

 

 

 

 

Minicamping ’t Amans in Wilbertoord, aangesloten bij o.a. de SVR, beschikt over nette en schone faciliteiten. Er is een nette toilet- en douchegelegenheid, een overkapte afwasgelegenheid, een stortplaats voor het chemisch toilet, er zijn elektra en watertappunten bij de kampeerplaats en natuurlijk gratis wifi over de gehele camping. Ook zijn er oplaadpunten voor elektrische fietsen en is er een slechtweer voorziening met pooltafel. Voor de kinderen is er een trampoline en glijbaan. Iedere ochtend is er een vers eitje voor de gasten. Indien u wilt kunt een een kijkje nemen achter de schermen bij de kippenboer.

Ook ruime tentplaatsen op minicamping 't Amans

 

 

Minicamping ’t Amans in Wilbertoord is de perfecte uitvalbasis om heerlijk te fietsen in de omgeving, vanuit de camping kun je alle kanten uit! Ook zijn er leuke wandel- en fietsroutes aanwezig. Zo kunt u naar het bosgebied de Molenheide of de staatsbossen Sint Anthonis, maar ook kunt u zelf routes maken met behulp van de knooppunten. Een bezoekje aan het recreatiepark De Bergen is ook heel leuk. Of bezoek bijvoorbeeld ZooParc Overloon. En wat is nu leuker om na een actief dagje te genieten van een maaltijd in één van de naburige restaurants in Bosxmeer, Uden, Grave of Gennep.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping 't Amans in Wilbertoord.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina