Minicamping 't Aardbeitje in Serooskerke
Boerencamping in de provincie Zeeland.

Leendert en Carolien Joziasse van minicamping 't Aardbeitje in Serooskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland, willen u graag verwelkomen op hun mooie camping. Het is een ruime camping vlak bij de mooie Zeeuwse kust. Centraal gelegen tussen Serooskerke en Oostkapelle vormt camping 't Aardbeitje het ideale middelpunt voor een heerlijke vakantie. Naast de mooiste stranden van Nederland zijn ook monumentale plaatsen als Middelburg en Veere binnen handbereik. Liefhebbers van rust, zon, strand en zee komen bij ons ruimschoots aan hun trekken. Dus minicamping 't Aardbeitje in Serooskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland is ideaal gelegen

Minicamping 't Aardbeitje in Serooskerke, boerencamping in Zeeland

 

Minicamping ’t Aardbeitje in Serooskerke is in 2006 geheel nieuw aangelegd en beschikt over 15 kampeerplaatsen. Deze zijn alle voorzien van een elektrische aansluiting (10 A), stromend water en een aansluiting voor afvalwater. Per plaats is minimaal 200 m2 beschikbaar. Ook is er een speelveld met enkele speeltoestellen, en... heel veel ruimte! Ideaal om een balletje te trappen, te spelen of bijv. te vliegeren. Het sanitairgebouw beschikt over 4 ruime douchecabines en 5 toiletten. Ook is er een grote babyroom waar u de allerkleinsten gemakkelijk kunt verzorgen. Tevens is deze ruimte te gebruiken als privé-wasruimte. Het gehele gebouw is voorzien van vloerverwarming waardoor u ook in het voor en naseizoen behaaglijk kunt douchen.

Leendert en Carolien beheren naast minicamping 't Aardbeitje in Serooskerke ook nog de Boerderijwinkel ’t Groenteschuurtje. Hier kunt u dagelijks terecht voor alles op het gebied van verse groente en fruit. Verder o.a. ook vele rauwkostsalades, kant en klare maaltijden en streekproducten. Met andere woorden: na het bezoeken van het strand of genieten in één van de mooie plaatsen in de buurt, kunt u 's-avonds een maaltijd bereiden van verse groenten uit eigen kweek.

't Groenteschuurtej bij boerencamping 't Aarbeitje in Zeeland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping t'Aardbeitje in Serooskerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina