Minicamping Onder de Panne in Kockengen
Boerderijcamping in de provincie Utrecht

Minicamping Onder de Panne in Kockengen, een boerderijcamping in de provincie Utrecht, is gelegen midden in het Groene Hart, centraal tussen Amsterdam en Utrecht en is erg makkelijk bereikbaar. De camping ligt op 5 km vanaf Breukelen en is omgeven door visrijke sloten. De camping heeft zowel beschutte plaatsen met bomen en struiken, als ook plaatsen met een enorm mooi uitzicht over het polderlandschap van Portengen. Naast de vaste plekken heeft de camping ook ruimte voor losse plekken, in totaal 40 plaatsen. Rust, natuur en vrijheid zijn de sleutelwoorden van Minicamping Onder de Panne in Kockengen, een boerderijcamping in de provincie Utrecht.

 

minicamping onder de panne in Kockengen

 

Minicamping Onder de Panne in Kockengen heeft een ruime accommodatie met douches en toiletten. Deze sanitaire voorzieningen worden meerdere malen per week schoon gemaakt en zijn goed onderhouden. Op de camping kunt u vissen en wordt omgeven door visrijke sloten.In de omgeving van Camping Onder de Panne kunt u vele fietsroutes volgen.Er zijn vele fietsroutes beschikbaar. Deze routes gaan vaak dwars door prachtige natuur stukken en het polderlandschap heen. U bent binnen 10 minuten op Kasteel de Haar, waar verschillende rondleidingen te volgen zijn.

Boerderijcamping Onder de Panne in Utrecht

 

Minicamping Onder de Panne in Kockengen is dicht bij Kasteel de Haar gelegen. Tijdens uw bezoek aan Kasteel de Haar Utrecht krijgt u de gehele dag toegang tot het park en de tuinen, plus een rondleiding in het kasteel van een uur (het is niet mogelijk op eigen gelegenheid in het kasteel rond te kijken). Maar door de centrale ligging tussen Amsterdam en Utrecht zijn er natuurlijk veel meer activiteiten waar u aan kunt deelnemen en bezienswaardigheden die u kunt bezoeken.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Onder de Panne in Kockengen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina