Minicamping Wally's in Neubörger
Boerderijcamping in Emstal (Nedersaksen)

Michael & Sharon heten u van harte welkom op Wally's Bed & Breakfast & Mini Camping in Neubörger, een boerderijcamping in Emstal. Deze kleine camping is gericht op de 50+ kampeerder zonder kinderen en beschikt over 10 ruime kampeerplaatsen met een electraaansluiting. Tevens staat er voor de gasten WiFi (niet gratis) tot hun beschikking. Naast de minicamping zijn er ook drie in Nederlandse stijl ingerichte B&B kamers.Deze zijn te huur tegen een zeer schappelijke prijs. Dus een bezoekje aan Wally's Bed & Breakfast & Mini Camping in Neubörger, een boerderijcamping in Emstal is zeer de moeite waard.

boerderijcamping en B&B wally's in Emstal, minicampoing in Duitsland

 

De voorzieningen op de minicamping van Wally's Bed & Breakfast & Mini Camping in Neubörger zijn natuurlijk zeer goed. Alles is geheel nieuw en ruim opgezet. Het sanitair bestaat uit 2 zeer ruime douches met thermostaatkranen, genoeg toiletten, afwasruimte etc. Ook het warm water is gratis. Indien u wilt kunt u voor een kopje koffie of een drankje terecht in de gezellig ingerichte recreatie ruimte. Uw fiets, die u natuurlijk meeneemt om de omgeving goed te kunnen verkennen, kunt u in de schuur stallen. Het opladen van een electrische fiets is geheel gratis.

minicamping en B&B Wally's in Neuborger, Emsltal, Nedersaksen

 

Wally's Bed & Breakfast & Mini Camping in Neubörger ligt in een bosrijk gebied met diverse recreatieve mogelijkheden in de nabije omgeving. U zult zien dat de oude steden Papenburg, Dörpen, Lathen en Meppen u op het gebied van de cultuur en de historie veel te bieden hebben. In de ze omgeving zijn ook diverse kastelen te bezichtigen. Natuurlijk kunt u ook kanovaren op de rivier Ems. Zoals u kunt lezen is er genoeg te beleven in de omgeving van deze leuke minicamping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Emstal, Nedersaksen?
Bezoek dan eens de website van Wally's Bed & Breakfast & Mini Camping in Neubörger

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina