Minicamping de Zwammenberg in De Moer
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping de Zwammenberg in De Moer, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, is gelegen aan de Zijstraat in De Moer (gemeente Loon op Zand). De camping ligt aan de rand van het schitterende natuurgebied en nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Direct vanuit de camping kunt u gebruik maken van diverse wandel- en fietsroutes in en om dit gebied. U logeert in het hart van de driehoek Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch. Op het bedrijf Ostrea van de familie Jansma kunt u kennis nemen van de teelt van exotische paddestoelen. Om uw verblijf verder te veraangenamen kunt u gekoppeld aan de excursie een bezoek brengen aan de ontmoetingsruimte op de camping . Hier hebt u de mogelijkheid om vertrouwd te geraken met het gebruik van de exotische paddestoelen in diverse gerechten en dranken. Dus, voor het ultime genoeten is een verblijf op minicamping de Zwammenberg in De Moer, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, zeker aan te bevelen.

minicamping De Zwammenhoeve in De Moer, Noord-Brabant

 

Op minicamping De Zwammenberg in De Moer staan 15 royale staanplaatsen tot uw beschikking, zo zijn allemaal 100m2 groot en voorzien van 6 Amp. stroom, watertappunt, kabel TV aansluiting en aansluiting op het riool. Dus van alle luxe voorzien. Het kampeerterrein is autovrij. Aangesloten aan het kampeerveld vindt u een ruime parkeerplaats voor de gasten en bezoekers. Men heeft het sanitair tussen dames en heren gescheiden. Een toilet en twee douches per kant. De droger en wasmachine kunt u tegen betaling te gebruiken. Natuurlijk is er plaats om de afwas te doen. Ook het chemisch toilet kunt u op de daarvoor bestemde plaats legen.

Op minicamping de Zwammenberg in De Moer is ook de ontmoetingsruimte 'de Heksenkring'. Hier kunt u altijd gebruik van maken, tevens kunt u hier de specialiteiten op het gebied van paddestoelengerechten en -dranken proeven. Ook kunt u een excursie volgen op de paddestoelenkwekerij. Ook is er informatie te vinden over het steeds populairder wordende Nordic Walking. Vraag op de camping naar informatie over de Nordic Walking wandelroutes in de buurt. Er is nog veel meer de beleven in en rond deze mooi gelegen camping. Zie hiervoor de website.

Kwekewrij Ostrea, bij minicamping De Zwammenberg in De Moer

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Zwammenberg in De Moer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina