Minicamping De T-Tuin in Vlagtwedde
kleine camping in de provincie Groningen

Karel en Marije van der Vliet zijn de eigenaren van Minicamping De T-Tuin in Vlagtwedde, een boerderijcamping in de provincie Groningen. Zij hopen u een keer te mogen verwelkomen op hun leuke camping. Camping De T-Tuin ligt net buiten het dorp Vlagtwedde in de provincie Groningen. De plaatsen die men u biedt zijn 120 m2 groot. Op elke plaats is een stroomaansluiting van 10 A en de plaatsen zijn afgeschermd door een kleine haag. Op elke plaats van Minicamping De T-Tuin in Vlagtwedde, een kleine camping in de provincie Groningen kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

 

Minicamping De T-Tuin in Vlachtwedde, kleine camping in Groningen

 

Het sanitair op Minicamping De T-Tuin in Vlagtwedde is gesitueerd in een aprart gebouw, heel netjes en voldoende van alles. Afwassen kan hier ook, direct naast het gebouw, maar wel overdekt. Hier hangt ook informatie over de omgeving. Na een fiets- of wandeltocht (of na een paar uur in de kano) is het heerlijk ontspannen in de theetuin. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee nog eens lekker napraten over wat u in de omgeving hebt gezien. Indien u zelf geen kampeer middel heeft dan kunt u die hier ook huren. Het is een mooie 2 persoons compacte tourcaravan. Voor kinderen zijn er ook speeltoestellen aanwezig.

Sanitair bij klien campin De T-Tuin in Vlachtwedde.

 

Vlagtwedde noemt zichzelf het hart van Westerwolde, een prachtig gebied voor natuurliefhebbers. U kunt hier wandelen en fietsen naar hartelust. Karel en Marije van Minicamping De T-Tuin hebben voldoende informatie voor u beschikbaar. Ook kunt u vissen en varen in het Ruiten A-kanaal, direct naast de camping. Aan te raden activiteiten: Emslandermeerpark met golfbaan en overdekt zwembad 2 km, Bourtange 4 km. en wat verder weg de dierentuin in Emmen, het Drents Museum in Assen of de stad Groningen met zijn leuke terrasjes.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van Minicamping De T-Tuin in Vlagtwedde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina