Minicamping De Stropielekker in Zaamslag
Boerencamping in de provincie Zeeland

Bent u op zoek naar een rustige vakantie, ver weg van het drukke stadsleven? Dan is minicamping De Stropielekker in Zaamslag, een boerencamping in de provincie Zeeland, zeker iets voor u! Midden in het zeeuwsvlaamse polderlandschap biedt de camping van de familie Dees u de mogelijkheid het drukke leven te ontvluchten en te genieten van de rust op het platteland. Surf gerust eens rond op de website (zie onderaan deze pagina) zodat u een indruk kunt krijgen van al het moois dat hier voor u klaarstaat. U vindt hier onder andere informatie over de camping, de omgeving en verschillende activiteiten in de omgeving, maar ook over de familie zelf. Dus bezoek ook eens minicampingDe Stropielekker in Zaamslag, een boerencamping in de provincie Zeeland.

minicamping Stropielekker in Zeeland, boerencamping in Zaamslag

De minicamping De Stropielekker in Zaamslag ligt tussen de landerijen van het akkerbouwbedrijf van de familie Dees. Er zijn ruime standplaatsen ( elk ongeveer 100m²) en er is een aparte plaats voor campers. Ook heeft de camping een grote parkeerplaats waar u uw auto kwijt kunt. In de nieuwe schuur bevindt zich een prachtige sanitaire ruimte met uitstekende voorzieningen: vier douches, vijf toiletten, een urinoir en een aantal wascabines. Ook zijn er een wasmachine en een centrifuge aanwezig. De andere kant van de schuur is als recreatieruimte ingericht, met o.a. tafeltennis, voetbalspel, boeken en folders.

Voor de kinderen is er een speelveld en spelmateriaal met o.a. een zandbak, glijbaan en er worden ook skelters Verhuurd. Ook is het mogelijk om een 4-persoons caravan te huren of een volledig ingerichte 6-persoons bungalowtent. In overleg mogen ook huisdieren worden meegenomen.Minicamping De Stropielekker in Zaamslag, bevindt zich even buiten het dorp zelf(ongeveer twee kilometer), een aantrekkelijk en gezellig dorp in een landelijke omgeving. Zaamslag is gelegen tussen Hulst en Terneuzen. Het heeft alle moderne voorzieningen zoals een supermarkt, bakkers en een slager. In Zaamslag zijn een aantal modezaken en verder maken een garage, fietsenmaker en een cafetaria de voorzieningen compleet. Daarnaast heeft het dorp een huisartsenpraktijk.

speeltuin voor kinderen van boerencamping Stropielekker in Zaamslag, Zeeuws Vlaanderen

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Stropielekker in Zaamslag

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina