Minicamping De Kleine Weide
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Meilink van minicamping De Kleine Weide in Anerveen, een boerencamping in de provincie Overijssel heet u graag van harte welkom op hun mooie bedrijf anex camping. Het is een mooi aanglegd terrein waarop de minicamping met zijn 15plaatsen thuis hoort. Er zijn ruime plaatsen die elk door groen gescheiden zijn, maar met leuke doorkijkjes.Rondom de minicamping lopen de zoogkoeien en als u geluk heeft kunt u de geboorte van een kalfje meemaken.Dus als u op een echte boerderij wilt kamperen, kom dan naar Minicamping De Kleine Weide Anerveen, een boerencamping in de provincie Overijssel.

Het huis van minicamping De Kleine Weide in Anerveen

 

Kwaliteit heeft de familie hoog in het vaandel staan, hetgeen ook wordt bewezen door de uitstekende sanitaire voorzieningen op minicamping De Kleine Weide in Anerveen, en het keurig onderhouden kampeerterrein.Iedere morgen kunt u warme broodjes halen bij de nabij gelegen bakker halen. Van de centrifuge, de koelkast en fietsroutes, die in overvloed aanwezig zijn, kunt u gratis gebruik maken. Anerveen ligt centraal tussen Coevorden,Hardenberg en Slagharen. Anerveen is een buurtschap welke 2 km buiten Gramsbergen ligt, een prachtig dorp waarvan de oude kern nog goed bewaard is gebleven. De omgeving is landelijk en nodigt uit tot het maken van afwisselende fiets- en wandeltochten.

De streek waar minicamping De Kleine Weide in Anerveen ligt is rijk aan historie, die door verschillende musea levend wordt gehouden. Op 200 m afstand staat een prachtig gerestaureerde beltmolen uit 1864, die op gezette tijden te bezichtigen is. Ook komt bij Gramsbergen de rivier de Vecht ons land binnen, op deze rivier kunt u kanovaren, de vissport beoefenen of erlangs wandelen, het Vechtdalwandelpad. Verder is Gramsbergen al decennia een pleisterplaats voor lopers van het Pieterpad.

het veld van boerencamping Het Kleie Veld in Overijssel

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan een de website van minicamping De Kleine Weide in Anerveen


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina