Minicamping de Kikkerije in Meppel
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping de Kikkerije in Meppel, een boerencamping in de provincie Drenthe is een mooie uitvalsbasis voor het ontdekken van Zuid West Drenthe en Noord West Overijssel. De camping is schitterend gelegen aan de Drentsche Hoofdvaart en op slechts 1,5 kilometer vanaf het centrum van de leuke plaats Meppel. Minicamping de Kikkerije in Meppel, een boerencamping in de provincie Drenthe heeft 30 plaatsen voor toercaravans en ook zijn er 2 trekkershutten te huur.

 

Minicamping de Kikkerije in Meppel

 

Minicamping de Kikkerije in Meppel is aangesloten bij de SVR en zodoende is ook de kwaliteit van de voorzieningen gewaarborgd. Het sanitair is netjes en schoon, er zijn 2 herentoiletten, 2 damestoiletten en twee douches. Ook zijn er een wasmachine en een droger aanwezig. Er is ook Wifi beschikbaar. Omdat de boerencamping aan het water grenst zijn er geen voorzieningen voor kinderen. Volwassenen die van vissen houden kunnen hier hun hart ophalen. Veel plaatsen grensen direct aan het water.

Boerencamping de Kikkerije in Meppel, zuid west Drenthe

 

Minicamping de Kikkerije bevindt zich zoals gezegd in een schitterende omgeving. Hier kunt u eindeloos fietsen, iedere dag kan er wel een andere route gekozen of gemaakt worden. Meppel is ook één van de startplaatsen van de Drentse Fiets4daagse, een heel populair evenement dat ieder jaar in juli gehouden worden. Maak ook eens een toch naar de Weerribben of Giethoorn. Leuk varen in de fluisterboten. Als u komt kamperen op deze boerencamping dat kriujgt u een welkomspakket met o.a. een gedetailleerde fietskaart van de omgeving.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping de Kikkerije in Meppel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina