Minicamping de Kei in Lichtenvoorde
Gezellige camping in de Achterhoek

Camping de Kei in Lichtenvoorde is een leuke, rustige en kleine camping in het buitengebied.En toch ligt het op loopafstand van het bruisende marktplein van Lichtenvoorde. De camping, zeker ook geschikt voor campers, beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen Allemaal voorzien van een verhard terras. Alle plaatsen hebben een 10 ampere stroomaansluiting, eigen water aan- en afvoer en een uitstekende gratis wifi verbinding. U kunt dus gerust uw laptop of I-pad meenemen. Er is tevens een volledig ingerichte caravan voor 2 personen te huur. Lichtenvoorde ligt centraal in de Achterhoek, een schitterend mooi afwisselend gebied in het oosten van Nederland. De eigenaren van Camping de Kei in Lichtenvoorde, een kleine camping in Gelderland (Achterhoek) nodigen u van harte uit voor een bezoek aan hun camping.

 

Camping De Klei ook geschikt voor campers
Overzicht over camping De Kei in de Achterhoek

De voorzieningen op Camping de Kei in Lichtenvoorde zijn goed. De plaatsen kunt u, gezien de uitrusting, zeker comfortplaatsen noemen. Een mooi van vloerverwarming voorzien toiletgebouw zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt. Op deze camping kun je rond het open veld gaan staan of nabij een mooie natuurvijver. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u zo even Lichtenvoorde binnenlopen.


Camping De Klei ook geschikt voor campers
Overzicht over camping De Kei in de Achterhoek

Camping de Kei is geschikt voor de rustzoeker die fietsend en wandelend de Achterhoek wil verkennen. Er is altijd wel weer een aansluiting op een of andere fietsroute of een van de prachtige kerkenpaden. De bezoekers van Camping de Kei ontdekken de prachtige omgeving van Winterswijk, Aalten, Ruurlo en Borculo en de vestingstadjes Groenlo en Bredevoort. Een aanrader is het om al wandelend Lichtenvoorde te bezoeken, het bruisende markplein met de leuke terrasjes liggen er uitnodigend bij. Het mooie van Camping de Kei is dat het heel centraal in de oostelijke Achterhoek ligt.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Gelderland (Achterhoek)?
Bezoek dan eens de website van Minicamping de Kei in Lichtenvoorde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina