Minicamping de Kapschuur in Stadskanaal
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Indien u wilt kamperen op een rustige camping die omgeven is door bos en weide, kom dan naar Minicamping De Kapschuur in Stadskanaal, een boerderijcamping in de provincie Groningen. Let op: het is geen active boerderij. Deze is zeer in trek bij kampeerders met liefde voor de natuur. Er zijn ongeveer 20 zonnige plaatsen voor tent, caravan of camper die voorzien zijn van elektriciteit. Op het kampeerveld vindt u ook een grote speelweide voor de kinderen. U kunt eventueel ook verblijven in één van de drie trekkershutten, een wijnvat of 2 barellio's (knusse half ronde huisjes). De Kapschuur beschikt over 3 kamers voor resp. 2 personen en 4 personen. Alle kamers hebben een ruime eigen badkamer. Het terrein is tevens heel geschikt voor groepen. Je kunt zelf tenten meenemen maar op Minicamping De Kapschuur in Stadskanaal, een boerderijcamping in de provincie Groningen, verhuurt men ook tenten waar je met 6 - 20 personen in kunt overnachten.

Mooie speeltuin op minicamping de Kapschuur in Stadskanaal

Er zijn zeer goede faciliteiten aanwezig op minicamping De Kapschuur in Stadskanaal. Het sanitairgebouw beschikt over ruim voldoende douches, wastafels, toiletten en afwasplaatsen. Ook is daar een fietsenstalling. Er is een fantastisch speelterrein voor de kinderen aangelegd. In de 2 zomermaanden is er ook een activiteitenteam aanwezig, dus volop vertier voor de jonge en iets oudere kinderen. Op deze gastvrije, gemoedelijke camping heeft u lekker de ruimte en treft u een vriendelijke sfeer. Op deze camping moet of hoeft u helemaal niets. Zelfs het koken kan een keer overgeslagen worden, want op de camping vindt u een snackbar. Omdat er niets gezelligers is dan met z’n allen rondom de barbecue ontbreekt op deze camping een gemeenschappelijke barbecueplaats niet. Voor de gasten is er ook een wifipunt aanwezig.

Boerderijcamping de Kapschuur in de provincie Groningen

Stadskanaal, waar minicamping De Kapschuur is gevestigd, vormt het dynamische middelpunt van Zuid – Oost Groningen. Van oorsprong was het een lintdorp, met langs het kanaal huizen en boerderijen, zoals het in zo vele veengebieden gebeurde. Stadskanaal heeft een streek functie, met de weidse landerijen er omheen, is het typisch Gronings. Veendam, Hoogezand, Ter Apel en de stad Groningen zijn plaatsen die vanuit Stadskanaal makkelijk bereikbaar zijn. Ook bezoekjes aan Drenthe zijn een aanrader, Borger ligt het dichtst bij, daar bevindt zich het Hunebeddencentrum. Emmen maakt met de dierentuin binnen haar grenzen ook een bezoek meer dan waard. Provincie hoofdstad Assen probeert een echte stad te zijn, juist het proberen geeft deze plaats haar charme. Met het o.a. het TT circuit en het Drents Museum hebben de Assenaren wel sterke troeven in handen. Voor de kampeerder die van een sportieve uitdaging houdt, biedt de camping onder andere verschillende fietsroutes.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bekijk dan de website van Minicamping De Kapschuur in Stadskanaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina