Minicamping de Berghoeve in Ruinen -
Boerencamping Drenthe

De familie van de Berg heet u van harte welkom op minicamping de Berghoeve in Ruinen, een boerencamping in de provincie Drenthe. Ruinen is gelegen in Zuid-West Drenthe. Deze mini camping, met 25 ruime plaatsen, ligt als het ware ingeklemd tussen de natuurgebieden Dwingelderveld en de Boswachterij Ruinen. Ook zijn er 3 twee persoonskamers te huur. Houdt u van rust en ontspanning? Heerlijke wandeltochten en fietstochten door het prachtige Drentse landschap? Dan is minicamping de Berghoeve in Ruinen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe echt iets voor u!

 

Minicamping d'Achterdiek in Ruinen - boerencamping in Drenthe

De voorzieningen op Boerencamping de Berghoeve in Ruinen zijn heel netjes en modern. Zo zijn luxe sanitaire voorzieningen. bestaande uit een dames en heren gedeelte. Ook de afwasplaats en ruimte voor de handwas zijn erg netjes en natuurlijk is het warmwater (ook de douches). Uw auto wordt op het parkeerterrein aan het begin van de minicamping geplaatst. Minicamping de Berghoeve in Ruinen is met name geschikt voor de oudere mensen (voorste veld) en voor de jonge gezinnen met kinderen (het achterste veld met speeltoestellen). Daarbij zijn er een aantal dieren aanwezig waar de kinderen leuk mee kunnen spelen of kunnen verzorgen. Ieder voorjaar kunt u de jonge geiten bewonderen en uw kinderen kunnen de familie vd Berg helpen als zij dit willen met het verzorgen van de dieren. Er zijn ook diverse soorten kippen, en uw kinderen mogen deze ook verzorgen en dan eitjes zelf rapen en houden !!

 

d'achterdiek - minicamping in Ruinen

Aan het eind van de middag is het altijd met z'n allen beesten voeren. Uw kinderen mogen ons dan helpen met voer uitdelen en de geitjes eten het zo uit de hand. Minicamping de Berghoeve in Ruinen zorgt goed voor haar jonge gasten, maar ook de senioren vinden dit nog altijd prachtig om te doen. Uw hond, kat of ander huisdier is van harte welkom op de boerencamping in Ruinen mits ze aangelijnd worden. Verder worden alle soorten kampeerders ontvangen het zij met een tent, caravan, vouwwagen of dagkampeerders met een camper. Iedereen is van harte welkom bij Boerencamping de Berghoeve in Ruinen.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Ruinen?
Bekijkt u dan eens de website van minicamping de Berghoeve- een boerencamping in Drenthe

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina