Minicamping De Beeröstie in Cadzand
Een boerencamping in de provincie Zeeland

De familie Kielman van minicamping De Beeröstie in Cadzand, een boerencamping in de provincie Zeeland, heten u graag welkom op hun minicaming. Beeröstie is een dialect en betekent in het Nederlands Beerhoeve. De camping is uniek gelegen in een rustige omgeving. Iedere plaats is ongeveer 150 m2 en de camping is voorzien van goede en nieuwe sanitaire voorzieningen. De camping zelf is auto vrij hetgeen nog extra rust biedt. Het uitzicht in de omgeving van minicamping De Beeröstie in Cadzand, een boerencamping in de provincie Zeeland, is alom geroemd met de bijzondere luchten.

minicamping Beerostie in Zeeland, Cad Zand

Zoals reeds gememoreerd is minicamping De Beeröstie in Cadzand uniek en rustig gelegen in een landelijke omgeving.
De camping is diervriendelijk. Uw geliefde huisdier mag dan ook van een heerlijke vakantie meegenieten. Het strand, gelegen op 1,5 km., staat borg voor rust en ruimte.En wellicht heeft u al gehoord van Sluis; dit beroemde grensstadje met zijn Belfort (enige in Nederland) bereikt u al na 5 km. Van de mondaine Belgische badplaats Knokke bent u slechts 3 km. verwijderd. Brugge, het Venetië van het noorden, bevindt zich op 25 km.

In de omgeving van minicamping De Beeröstie in Cadzand zijn allerlei voorzieningen zoals een speelboerderij, speeltuinen, indoorkarten, zwembaden (ook subtropisch), bewegwijzerde fietstochten, midgetgolf, fiets-quad-scooter-autoverhuur, musea, braderieën, winkelcentra, restaurants, dolfinarium, aquarium, pretpark, en zelf hebben we het heuse boerengolf voor u. Enfin zoals u ziet zult u zich geen moment hoeven vervelen. Dat is één van de redenen die een bezoekje aan deze mooie camping waard is. U ervaart hier nadien gewoon een energiestoot!!

veld van boerencamping Beerostie in Cad Zand, Zeeland


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Beeröstie in Cadzand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina