Minicamping d'Ouwe Veiling in Burgh-Haamstede
Kleine camping in de provincie Zeeland

Minicamping d' Ouwe Veiling in Burgh-Haamstede, een kleine camping in de provincie Zeeland, is gelegen op Schouwen-Duiveland. De plaatsen van deze mini camping en een drietal vakantiewoningen liggen in een oude fruitgaard. Heel netjes aangelegd en met voldoende privacy voor de gasten. Alle plaatsen zijn voorzien van electriciteit en vuilwaterafvoer. De plaats Burgh-Haamstede is op ongeveer 500 metr van de camping gelegen. Gasten die éénmaal op Minicamping d' Ouwe Veiling in Burg-Haamstede, een kleine camping in de provincie Zeeland, zijn geweest, komen vaak nog eens terug, mede vanwege de hartelijke ontvangst door de fam. vd Zande.

 

Minicamping d' Ouwe Veiling in Burgh-Haamstede, kliene camping in Zeeland

 

Er zijn goede en nette voorzieningen op Minicamping d' Ouwe Veiling in Burgh-Haamstede. Er is Wifi (tegen vergoeding) beschikbaar. Het sanitair is op en top en is in voldoende mate aanwezig. Uw afwas kunt u doen (met gratis warm water) direct naast het toiletgebouw. Het gras en de hagen op deze mini camping worden zeer goed onderhouden. En voor kinderen, ook de kinderen die in de huisjes verblijven, zijn er enkele kleine speelattributen aangelegd. U zult ook niet veel andere zaken nodig hebben, want een verblijf op Schouwen-Duiveland biedt op zich al heel veel.

 

Kleine camping d'Ouwe Veiling in Burgh-Haamstede, Zeeland

 

In de omgeving van Minicamping d' Ouwe Veiling in Burgh-Haamstede, kunt u genieten van zee, duinen, strand, bos en fantastische wandel- en fietspaden. Voor de actieve vakantieganger zijn er mogelijkheden om te surfen, duiken, mountainbiken, vliegeren, skeeleren enz. Daarnaast is het mogelijk een bezoek te brengen aan de monumentensteden Zierikzee, Goes, Middelburg, Vlissingen en door de Westerscheldetunnel zijn ook de Belgische steden Brugge en Gent goed bereikbaar. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om uw vakantie op deze mini camping tot een geslaagd verblijf te maken.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping d' Ouwe Veiling in Burgh-Haamstede

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina