Minicamping d’Oute Poppe in Kerkwerve
Boerencamping in de provincie Zeeland

Wilt u echt “kamperen bij de boer” kom dan eens bij Minicamping d'Oute Poppe in Kerkwerve, een boerencamping in de provincie Zeeland. De camping is midden in natuurgebied Tureluur rond Kerkwerve te vinden en bestaat sinds 1978 en is populair bij álle leeftijden. Plaatsen met privacy, uitzicht op het speelveld of natuurgebied, er is voor elk wat wils. Daarbij vindt u bij minicamping d'Oute Poppe in Kerkwerve, een boerencamping in de provincie Zeeland, modern sanitair met een familiedouche en ruimte voor minder validen.

minicamping d'Oute Poppe in Kerkwerve, boerencamping in Zeeland

Minicamping d’Oute Poppe in Kerkwerve heeft 23 plaatsen. Er zijn kampeer- en camperplaatsen, chalets, stacaravans, ingerichte tenten en een lodge te huur. In de verwarmde recreatieruimte is een pooltafel, tafelvoetbal, tafeltennistafel, gezelschapsspelletjes en een bibliotheek. Buiten zijn allerlei speeltoestellen, een volleybalveld en een groot voetbalveld. In juli en augustus worden er dagelijks activiteiten georganiseerd.

Stacaravans en campers op minicampinf d'Oute Poppe in Kerkwerve

Tijdens uw vakantie op Minicamping d’Oute Poppe in Kerkwerve is het heerlijk om de omgeving te verkennen. Nationaal Park Oosterschelde ligt op 500 meter afstand en heeft het schoonste zwemwater van Europa. Monumentenstad Zierikzee is een bezoek meer dan waard en de stranden van Noordzee en Grevelingenmeer zijn in alle seizoenen een heerlijke plek om te relaxen. Schouwen-Duiveland heeft een zeer goed fietsroutenetwerk langs het water en door de polders

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping d’Oute Poppe in Kerkwerve

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina