Minicamping "Camping Amsterdam aan Zee" in Heemskerk
Kleine camping in de provincie Noord-Holland

Minicamping "Camping Amsterdam aan Zee" in Heemskerk, een kleine camping in de provincie Noord-Holland, is een eenvoudige en leuke minicamping waar je heerlijk kunt genieten van rust, ruimte, duinen, strand en de vele wandel- en fietsmogelijkheden. De camping is gelegen in een agrarische omgeving en heeft 6 kampeerplaatsen voor caravans / campers / bungalowtenten en enkele kampeerplaatsen voor recreanten / passanten met een kleine tent. Tevens beschikt Minicamping "Camping Amsterdam aan Zee" in Heemskerk, een kleine camping in de provincie Noord-Holland, over logementen in de vorm van ingerichte caravans, trekkershutten en B&B kamers.

vanaf de "camping Amsterdam aan Zee" zo naar het strand.

Minicamping "Camping Amsterdam aan Zee" in Heemskerk biedt u ruime kampeerplaatsen met stroom, goed en net sanitair met gratis douchen, een kantine waar ook de wasmachine staat, gratis WIFI, parkeerplaatsen, een stortplaats voor uw chemisch toilet. Let op: er zijn geen speeltoestellen en dergelijke aanwezig! U moet uw vertier, met of zonder kinderen, dus zoeken in de omgeving van de ze kleine camping. En dat is geen probleem!

Mooie bollenvelden nabij Heemskerk


In de directe omgeving van minicamping "Camping Amsterdam aan Zee"in Heemskerk zijn er veel recreatie mogelijkheden. Zo zijn de stranden van Heemskerk en Wijk aan Zee of Bakkum op fietsafstand van de camping. Hier kun je ook heerlijk kite-, wind- of golfsurfen of toch liever stand-up paddling op/bij het strand. Maar ook watersporten op het Alkmaardermeer of Uitgeestermeer is mogelijk. Wilt u het liever droger? U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen door de duinen. Leuk om een keer mee te maken is de Bazaar (Zwarte Markt) in Beverwijk. Maar een bezoekje aan de Kaasmarkt in Alkmaar of aan de Zaanse schans zijn ook de moeite waard.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Minicamping "Camping Amsterdam aan Zee"in Heemskerk

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina