Minicamping "bij Groen Geluk" in Hekendorp (gem. Oudewater)
Boerderijcamping in de provincie Utrecht

Armin en Henriette zijn de eigenaren van minicamping "bij Groen Geluk" in Hekendorp, een boerderijcamping in de provincie Utrecht. Het kampeerterein is gesitueerd op het terrein van een (woon)boerderij die nog het rustieke van het leven op een boerderij uitstraalt en waar u van het buitenleven kunt genieten, met een prachtig uitzicht over het agrarisch polderlandschap. De camping, met 35 plaatsen met een verhard plateau en 10 onverharde plaatsen, is onderverdeeld in een gedeelte toeristische plaatsen voor caravans en campers en een apart veldje voor tentkampeerders. De plaatsen zijn voorzien van stroom, een tegelplateau voor onder de voortent of luifel en 6 amp electra en wifi. Naast het kamperen is het ooj mogelijk om één van de 3 compleet ingerichte safaritenten, 2 tiny lodges en een prachtige studio met eigen badkamer te huren. Ook is er een eetlokaal in het voorhuis van de boerderij van minicamping "bij Groen Geluk" in Hekendorp, een boerderijcamping in de provincie Utrecht.

Minicamping Bij Groen Geluk in Hekendorp, Utrecht

 

Dit eetlokaal, waar veel biologische-, regionale- en seizoen producten gebruikt worden is slechts één van de goede voorzieningen. Bij minicamping "bij Groen Geluk" in Hekendorp beschikt over een onlangs gerenoveerd sanitair gebouw. Het comfortabele sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en heeft een warm en koud water aansluiting. U kunt hier gebruik maken van de douches, toiletten en er uw afwas doen. Tevens is er een wasmachine aanwezig. De ruim aanwezige sanitaire voorzieningen zorgen voor een schoon en fris verblijf. Er is ook geïnvesteerd in nieuwe afvalcontainers met gescheiden afval om de hoeveelheid restafval te verminderen. De boerderijcamping is een plek waar je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken, waar je ontbijt al voor je klaar staat in het eetlokaal of lekker buiten bezorgd bij je eigen kampeerplek. Armin en Henriëtte verwennen hun gasten graag met heerlijk eten waar ze bewust mee omgaan. Eerlijk, puur, voedzaam en lekker eten is waar zij voor staan.

boerencamping Bij Groen Geluk, met een leuk terras en eetlokaal

 

Minicamping "bij Groen Geluk" in Hekendorp is gelegen nabij de Hollandse IJssel met daarlangs het jaagpad waarop u vrij kunt wandelen en rustig kunt vissen. De Camping ligt middenin het Groene Hart. De (vaak onondekte) parel van Nederland. Oudewater met zijn vele terrasjes ligt op 5 minuten fietsen. En de beroemde kaasstad Gouda, op een half uurtje fietsen. Deze kleine gezellige camping met uitkijk over een prachtig polderlandschap midden in het Groene Hart ligt net op de grens met Zuid-Holland en Utrecht. Verkoeling vind je aan de Reeuwijkse Plassen. Slechts 20 minuten fietsen en je bent er. Wandelaars en fietsers kunnen in het Groene Hart hun hart ophalen. Want het barst hier van de fiets- en wandelroutes. Van lange tochten tot kleine tochtjes voor de hele familie. In de omgeving zijn ook veel leuke markten om te bezoeken zoals de beroemde kaasmarkt in Gouda, de streekmarkt in Woerden en de gezellige dorpsmarkt in Oudewater.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping "bij Groen Geluk" in Hekendorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina