Minicamping An 't Knaal in Oploo
Boerderijcamping in Noord-Brabant

Minicamping An 't Knaal in Oploo, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, heeft de plaatsen verdeeld over drie verschllende velden die voorzien zijn van verlichting. Hierdoor kunnen ook groepen vaak bij elkaar staan, maar dat moet van te voren natuurlijk wel aangegeven worden. De kampeerplaatsen hebben allemaal een 6 ampere stroomaansluiting. Oploo ligt in de gemeente Sint Anthonis alwaar een draaiende windmolen én een watermolen op één plek staan. Uniek in Nederland! Vanaf de camping kunt u heerlijke wandelingen maken in het achter de camping gelegen bosgebied genaamd de Grote en Kleine Slink. Minicamping An 't Knaal in Oploo, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is gelegen aan de Peel-Raamstelling, een Nederlandse verdedigingslinie die in 1939 is aangelegd, maar helaas al op 10 mei 1940, de eerste Nederlandse oorlogsdag, is gevallen.

 

Minicamping An 't Knaal in Oploo, Noord-Brabant

 

Heeft u kleine kinderen of achterkleinkinderen? Zo ja, dan is Minicampig An 't Knaal in Oploo een ideale boerderijcamping voor u om te verblijven. Er zijn vele leuke aaivriendelijke dieren aanwezig. Kinderen mogen helpen met het voeren van de kippen en de geiten. Ook zijn er voor de kinderen op ieder veld speeltoestellen aanwezig, waaronder een luchtkussen, een trampoline en een speelveld. In het hoogseizoen is er ook een binnenspeelruimte. Verder is er een heel net en modern sanitairgebouw, een wasmachine en centrifuge, een afgesloten fietsenstalling waar u ook uw fiets met ondersteuning op kunt laden en gratis WIFI voor de campinggasten.

Veld van Boerderijcamping An 't Knaal in Oploo, minicamping in Noord-Brabant


Zoals reeds genoemd ligt Minicamping An 't Knaal in Oploo aan de Peel-Raamstelling uit de 2e wereldoorlog. Daarbij aansluitend is het heel interessant en indrukwekkend om het Liberty Parc in Overloon. Dit oorlogsmuseum bestaat uit diverse leerzame onderdelen. In Oploo zelf staan de wind en watermolen die een bezoek waard zijn. Voor de kinderen zijn er diverse leuke zaken buiten de boerderijcamping te vinden. In Overloon is het Zooparc, in Sevenum Toverland en 2 subtropische zwembaden, in Nill is een Rodeo, een overdekte speeltuin. De omgeving is verder zeer de moeite waard om op de fiets of te voet te ontdekken. Maak hierbij gebruik van de knooppunten, U bepaalt zelf hoever u wilt fietsen of wandelen. Informatie is veelal ook te vinden op de camping od bij de VVV kantoren.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping An 't Knaal in Oploo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina