Minicamping Aan de Groene Papegaai in Hoogerheide
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Aan de Groene Papegaai in Hoogerheide, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is een rustig gelegen kampeerterrein en biedt u ruime plaatsen voor caravan, tent of camper op goed onderhouden grasveld. U mag hier zelf één van de beschikbare plaatsen uitzoeken, om de visvijver of bij de dierenweide. De camping is autovrij en alle auto's worden dan geparkeerd op de parkeerplaats en komen niet op het kampeerterrein. De eigenaren zullen uw caravan op de gewenste plaats zetten en hebben eventueel bolderkarren beschikbaar om uw spullen naar uw plaats te brengen. Dit garandeert een mooi en onbeschdigd veld en rust en veiligheid op Minicamping Aan de Groene Papegaai in Hoogerheide, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

 

 

Er zijn uitstekende voorzieningen op minicamping Aan de Groene Papegaai in Hoogerheide. Er is een schitterend nieuw sanitair gebouw met in totaal 6 douches, 6 gesloten wascabines, 5 toiletten en 2 urinoirs, waarbij de dames en heren ieder een eigen gedeelte hebben. Alles is voorzien van vloerverwarming. Verder zijn er nog veel meer faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. U kunt hier eventueel beschikken over gratis draadloos internet (Wifi). Er is een leuke en gezellige recreatieruimte, een jeu de boules baan, speelgoed en speeltoestellen voor de kinderen en ook zijn er in de recreatieruimte diverse folders te vinden. Uw fiets kunt u eventueel overdekt stallen en opladen. Sinds 2008 is er een royale visvijver gegraven met zeer veel soorten vis, onder andere baars, forel, zeelt, karper, voorn, pos, aal, brasem en winde.

 

 

Door de centrale ligging van Minicamping Aan de Groene Papegaai in Hoogerheide (één van de kleine kerndorpen in de gemeente Woensdrecht) zijn er vele mogelijkheden om er lekker op uit te trekken te voet, met de fiets of met de auto. De natuurgebieden, bezienswaardigheden, fietsroutes en wandelroutes lopen hier grenzeloos in elkaar over. Om u wegwijs te maken in onze omgeving ontvangt u bij aankomst een informatiemap. Zo kunt u iedere dag weer iets nieuws ontdekken! U en uw eventuele kinderen kunnen zich hier dagenlang uitstekend vermaken.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping aan de Groene Papegaai in Hoogerheide.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina