Minicamping "Zur Mühle" in Wolfach/Kirnbach
Kleine camping in het Zwarte Woud

Minicamping "Zur Mühle" in Wolfach/Kirnbach, een kleine camping in het Zwarte Woud is een romantische plek waar u een oase van rust in een schitterend natuurgebied aantreft. De eigenaren hebben de camping terrasvormig in de natuur ingepast. Alle 25 ruime plaatsen kunnen voorzien worden van electriciteit, maar geadviseerd wordt om wel een lange stroomkabel mee te nemen. Op deze kleine camping is ook een klein café met een leuk terras aanwezig. Een klein café met terras biedt U de nodige gezelligheid. Bovendien bestaat voor U de mogelijkheid dagelijks vers brood, gekoelde drank en diverse levensmiddelen te verkrijgen. Minicamping "Zur Mühle" in Wolfach/Kirnbach, een kleine camping in het Zwarte Woud, is een uitstekende locatie om dit bosrijke gebied te ontdekken.


Minucamping Zur Mühle in Wolfach/kirnbach, kleine camping in het Zwarte Woud, Duitsland

 

Er zijn hele nette sanitaire voorzieningen op Minicamping "Zur Mühle" in Wolfach/Kirnbach aanwezig. Het vernieuwde sanitair biedt warme douches (€ 0,50), meerdere wasbakken met warm water, drinkwateraansluiting evenals een wasmachine en een droogmachine. Spoelbakken zijn ook voorhanden. Op deze zeer rustige camping vindt u een speeltoestellen voor de kinderen. De meeste bezoekers zijn dan ook senioren die willen genieten van de rust en het schitterende uitzicht over het dal. Het is niet een echt goedkope camping, maar leden van de SVR krijgen hier korting.

 

Kleine camping Zur Mühle in Wolfach/kirnbach, Zwarte Woud, Duitsland

 

Vanaf Minicamping "Zur Mühle" in Wolfach/Kirnbach bent u zo in het idyllisch Kirnbachdal waar heel veel mogelijkheden zijn, om te voet van de zuivere natuur te genieten. Vanuit deze kleine campingplaats kan men kleine tochtjes of grote wandelingen ondernemen. In ongeveer 2 uren (5 km) is het mogelijk het Vogtsbauernhöfe in Gutach ofwel de Glashütte in Wolfach te voet door het woud te bereiken. Ook met de fiets kan men mooie routes vanuit de minicamping beleven. Het dichtste spoorwegstation in Hausach (6 km) voorziet de wandelaar, evenals de fietser, een uitgebreid spoorwegnetwerk in het Zwarte Woud. Mocht u een keer zonder de auto op pad willen dan kan dat heel gemakkelijk, met de trein bijvoorbeeld naar de Bodenzee.

 

Wilt u meer weten over deze kleine terrascamping in het Zwarte Woud?
Bezoek dan eens de website van Minicamping "Zur Mühle" in Wolfach/Kirnbach.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina