Minicamping Zuiderhorn in Warffum
Boerencamping in de provincie Groningen

De eigenaren, Gerrit Veldman en Ineke Bakker, van minicamping Zuiderhorn in Warffum, een boerencamping in de provincie Groningen, wilen u graag van harte welkom heten op hun mooie camping. Op deze camping, een geheel autovrije terrein (1 ha.), direct buiten het dorp gelegen, is rust en ruimte het uitgangspunt voor een prettig verblijf. Honden zijn, mits aangelijnd en met schepje, welkom. De camping bestaat uit 18 ruime kampeerplaatsen waar u de beschikking heeft over een goede electrische aansluiting. Dus wilt u kamperen op een ruime maar mooie camping, kom dan eens naar minicamping Zuiderhorn in Warffum, een boerencamping in de provincie Groningen.

Minicamping Zuidhorn in Warffum, procincie Groningen

Het kampeerterrein van minicamping Zuiderhorn in Warffum is geopend van 1 april tot 1 oktober. Naast de camping is er ook nog een apart trekkersveld. Op de camping treft u een recreatieruimte aan waar u ook, beperkt, uw eten kunt koken. Indien u toch iets meer beschutting om u heen wilt hebben, maar kamperen bij de boer vindt u toch heel leuk, huur dan eens het strandhuis, de trekkershut of het kampeervat. Aan de namen hiervan ziet u al dat u in een bijzonder huisje verblijft. Ook is het mogelijk om een compleet ingerichte caravan te huren.

Boerencamping Zuidhorn, in Warffum, Groningen

 

In de omgeving van minicamping Zuiderhorn in Warffum zijn volop recreatiemogelikheden te vinden. Wat denkt u van het huren van een kano om heerlijk door het groningse landschap te dopperen. In de naaste omgeving vind u ook nog een visvijver, een openluchtzwembad en tennisbanen. Maar een echte aanrader is natuurlijk de Zeehondencreche in Pieterburen. Wilt u genieten van wijdse uitzichten en heerlijke stilte? Maak dan eens een mooie wadlooptocht. Deze voor beginners en gevorderden.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping Zuiderhorn in Warffum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina