Minicamping Zonneweelde in Wedde
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Minicamping Zonneweelde in Wedde, een boerderijcamping in de provincie Groningen ligt bij een niet meer actieve boerderij. Zoals vaak met boerderijen ligt ook deze heel rustig. De camping zelf ligt beschut en is geheel omzoomd met oude bomen, maar biedt u de keuze uit zon of schaduw plaatsen. Er ligt een hele mooie en goed onderhouden grasmat. U heeft hier voldoende privacy. Het mooie cultuurlandschap van Westerwolde geeft aan Minicamping Zonneweelde in Wedde, een boerderijcamping in de provincie Groningen, iets unieks.

 

minicamping Zonneweelde in Weddde

 

Het sanitair op Minicamping Zonneweelde in Wedde biedt toiletten, een cabine met wastafel en warm/koud water en 2 ruime douches. Er is ook een buitenaanrecht, hier kunt u lekker uw afwas doen. Electra gaat via standaard camping-aansluiting of geaard 220V. Uw huisdieren mag in overleg ook mee. Deze boerderijcamping is bij de SVR aangesloten, dus aan alle door deze overkoepelende vereniging gestelde eisen wordt voldaan. Natuurlijk is hier ook aan de kinderen gedacht, er is speelgelegenheid aanwezig. Ook is er eventueel een hele leuke en moderne 4 Iglo te huur.

Moderne Iglo op boerderijcamping Zonneweelde in Wedde

 

Dit deel van de provincie Groningen biedt u zoveel mogelijk om leuke activiteiten te ondernemen waardoor het bijna noodzakelijk is om hier een lange vakantie door te brenegen of natuurlijk een andere keer weer terug te komen. Vanaf Minicamping Zonneweelde in Wedde lopen schitterende fietsroutes en prachtige wandelroutes in de omgeving met kastelen en burchten. Het Wedderbergenstrand op 5 minuten, surf-, kano-, zwem- en viswater dichtbij, goed bereikbaar openbaar vervoer. Ook de dierentuin in Emmen, het Veenmuseum in Bargercompascuum, de stad Groningen, de zeehondenopvang in Pieterburen of zelfs de Meyer scheepswerf in Papenburg zijn zondermeer een bezoek waard.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij boerderijcamping Zonneweelde in Groningen?
Bezoek dan de website van Minicamping Zonneweelde in Wedde

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina