Minicamping Zonnehove in Wieringerwaard
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Welkom bij Minicamping Zonnehove in Wieringerwaard, een boerencamping in de provincie Noord-Holland. Deze, in juni 2021 geopende camping, is klaar om gasten te laten genieten van de rust, ruimte en natuurlijk prachtige plekken. Er zijn 15 ruime standplaatsen voor tent, vouwwager, caravan en/of camper beschikbaar. Wakker worden met de uitgestrekte weilanden in uw ‘achtertuin’. Wie wilt dat nou niet? De wekker zetten is niet nodig op minicamping Zonnehove in Wieringerwaard, een boerencamping i de provincie Noord-Holland, dat doen de koeien maar al te graag voor u.

 

minicamping Zonnehove in Wieringerwaard

 

Het moderne sanitairgebouw van minicamping Zonnehove in Wieringerwaard bestaat uit 3 douches en 3 toiletten. Er is binnen en buiten warm water en mogelijkheid tot afwassen etc. Ook is er gelegenheid om bijv de camper of toilet van de caravan te legen/ schoon te maken en om water te vullen. Op de boerencamping zelf zijn geen kinderactiviteiten, maar in de nabije omgeving zijn er voldoende binnen- en buiten speeltuinen aanwezig. In overleg met de boer mag je ook in de koeienstal kijken, zo zie je hoe een boerenbedrijf er aan toe gaat. Voor de gasten is er natuurlijk Wifi beschikbaar.

Moderne sanitaire voorzieningen op minicamping Zonnehove in  Wieringerwaard

 

Wilt u de omgeving van minicamping Zonnehove in Wieringerwaard ontdekken? Vraag dan advies aan de familie Bakker, zij bezitten de boerderij al meer dan 60 jaar en kennen deze omgeving dus op hun duimpje. En dat willen ze maar al te graag met hun gasten delen. Er zijn enorm veel leuke activiteiten in en om Wieringerwaard te beleven, zowel voor jong als voor oud. Ook voor onze tips op het gebied van de lekkerste restaurants in de omgeving kunt u bij hen terecht. Dus als u op zoek bent naar rust, vrijheid, open communicatie en ronduit genieten dan bent u bij minicamping Zonnehove aan het juiste adres! En...het Noordzee strand ligt op niet al te grote afstand, net als Den Helder, Alkmaar, en Hoorn bijvoorbeeld.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij deze boerencamping in Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Minicamping Zonnehove in Wieringerwaard

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina