Minicamping Zonnehoek in Biggekerke
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

De familie de Visser zijn de eigenaren van Minicamping Zonnehoek in Biggekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Zij bieden u op een zo klantvriendelijke én enthousiaste manier een groots opgezet kampeerterrein met grote ruime plaatsen. Er zijn onder andere comfortplaatsen die uitgerust zijn met watertappunt en afvoer. Voor de jonge campinggasten heeft men meerdere speelattributen, waaronder een eigen speelterrein waar zij een eigen hut kunnen bouwen. Dus voor jong en oud: minicamping Zonnehoek in Biggekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

Ingang Minicamping Zonnehoek in Biggekerke

Op minicamping Zonnehoek is het zelfs mogelijk om stacaravans met alle toebehoren voor een fijn vakantieverblijf te huren. Er zijn ook nog een aantal boerderijdieren aanwezig die men graag met de jongste gasten wil voeren en verzorgen. Er zijn ruim voldoende sanitaire voorzieningen voor dames en heren. Ook staan er diverse witgoed apparaten tot uw beschikking tegen een kleine vergoeding. WiFi behoort ook tot de mogelijkheid! 2016 biedt u een nieuwe recreatieruimte en grotere fietsenstalling voor o.a. uw E-bike!

Kinderen en paarden op minicamping Zonnehoek in Biggekerke

Minicamping Zonnehoek in Biggekerke ligt centraal op Walcheren! De camping ligt aan de fietsroute die u kunt volgen naar de verschillende dorpen in de nabije omgeving. Ook de steden Middelburg(centrum 7 km) en Vlissingen(centrum 9 km) liggen in de nabije omgeving. Vanaf de camping kunt u de duinen van de Zeeuwse Riviera zien liggen. Het toeristendorp Zoutelande met het mooie strand, de Zeeuwse Rivieira, ligt op 2,5 km afstand.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Zonnehoek in Biggekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina