Minicamping Zevenbergen in De Cocksdorp
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

Minicamping Zevenbergen in De Cocksdorp, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland is gelegen op het mooie Waddeneiland Texel. Het is een vrij kleine camping met 15 ruime plaatsen en voorzien van alle luxe, zoals zelfs een 16 ampere stroomaansluiting. Ook heeft iedere plaats een eigen kraan en afvoer voor het vuile water. De sanitaire voorzieningen zijn ook heel luxe, er is vloerverwarming en alle andere zaken die het kamperen aangenaam maken. Zo is er o.a. diverse aparatuur zoals een magnetron, koelkast en een wasmachine. De wasmachine natuurlijk tegen een kleine vergoeding. Dus kom een kijken op deze kleinschalige maar zeer luxe minicamping Zevenbergen in De Cocksdorp, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

Boerencamping Zevenbergen Texel, Noord Holland

Minicamping Zevenbergen in De Cocksdorp bestaat uit één groot veld, met daaromheen bomen. Vanaf de camping kijkt u zo naar de duinen en 's-avonds kunt u hier hopelijk genieten van een mooie zonsondergang. Het is slechts twee kilometer tot het strand, heerlijk om te genieten. Maar ook het maken van mooie fiets- en wandeltochten is vanuit de camping heel goed te doen. Zo kunt u Texel het beste verkennen. En bent u wat vermoeid en dorstig, neem dan iets te drinken in eéén van de vele mooie strandtenten of café-s op het eiland.

Minicamping Zevenbergen De Cocksdorp Rexe

Minicamping Zevenbergen in de Cocksdorp is dus gelegen in het noordelijke deel van het eiland Texel. Voor kinderen is hier ook genoeg te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een zandbak en een speelplaats met een speelhuis en glijbaan. Maar ook een trampoline mag natuurlijk niet ontbreken. Omdat de camping mooi vrij ligt is er ook ruimte voor het spelen van volleybal of voetbal.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Zevenbergen in De Cocksdorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina