Minicamping Zeelucht in Wissenkerke
Kleine camping in de provincie Zeeland

Minicamping Zeelucht in Wissenkerke, een kleine camping in de provincie Zeeland, bestaat uit 25 plaatsen, waarvan 4 plaatsen vast en 21 plaatsen bestemd voor de verhuur. De plaatsen zijn over twee velden verdeeld, waardoor het een mooie knusse camping is. Iedere plaats heeft een 10 Amp. stroomaansluiting, een eigen watertappunt en een aansluiting voor de afvoer van afvalwater. De royale kampeerplaatsen van 150 m2 - 200 m2 zijn voorzien van een schelpenverharding van ca. 36m2 waarop de caravan, tent of camper dient te worden neergezet. Grondzeil of plastic hierop is toegestaan, maar niet op het gras. Indien u geen kampeermiddel hebt dan kunt u de sfeervolle Pipowagen of het van alle gemakken voorzien chalet huren. Beide zijn voor maximaal 4 personen. De plaatsen op Minicamping Zeelucht in Wissenkerke, een kleine camping in de provincie Zeeland zijn per 2 afgescheiden door een heg.

Minicamping Zeelucht in Zeeland

 

De voorzieningen op minicamping Zeelucht in Wissenkerke zijn uitgebreid en goed. Er is een luxe verwarmd toiletgebouw met gescheiden ruimtes voor dames en heren voorzien van 6 toiletten, 1 urinoir, 6 douches en 5 wastafels. Tevens zijn er haardrogers bij de wastafels en 4 ruime afwasplaatsen met warm en koud water onder het afdak. Uiteraard is er gratis WiFi beschikbaar voor de gasten van deze kleine camping. U kunt tevens gratis gebruik maken van de centrifuge, de koelkast en/of diepvries en de magnetron. De fietsenstalling is in de landbouwschuur met oplaadpunt voor elektrische fietsen. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en wasdroger. Er is ook een recreatieruimte met een leenboekenhoek. Tevens voor de kinderen een tafeltennistafel, een trampoline, een kleine speeltuin, 6 skelters, een grote nestschommel en een speel-/trapveld Natuurlijk is er een stort- en spoelplaats voor het chemisch toilet.

Zicht op 1 van de 2 velden van minicamping Zeelucht in Zeeland

 

Zonaanbidders, wandelaars en fietsers, maar ook duikers en visliefhebbers kunnen bij minicamping Zeelucht in Wissenkerke hun hart ophalen. De unieke ligging van deze kleine camping aan het Nationaal Park Oosterschelde, de eindeloze wandel- en fietsroutes, de inlagen, het natuurgebied Bokkegat en het prachtige polderlandschap bieden rust, ruimte en prachtige vergezichten. Ideaal om heerlijk te onthaasten. Maar ook centraal gelegen voor een bezoekje aan steden als Goes, Middelburg, Zierikzee of Veere.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Zeelucht in Wissenkerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina