Minicamping Zebra in Ouzoud
Kleine camping in Marokko

Paul van der Pluijm en Renate Hammers zijn de trotse eigenaren van minicamping Zebra in Ouzoud, een kleine camping in Marokko. De camping beschikt over 25 ruime standplaatsen met allemaal een schitterend uitzicht over de ruige omgeving. Dat is het voordeel van een terrassencamping. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting. Omdat het hier vrij kaal is, staat op ieder plek een groot gevlochten scherm om u van een schaduwplekje te kunnen voorzien. Een verblijf op Minicamping Zebra in Ouzoud, een kleine camping in Marokko is zondermeer de moeite waard.

Minicamping Ouzoud in Marokko

 

De voorzieningen op minicamping Zebra in Ouzoud zijn goed. Zo kunt u heerlijk bijkomen in het kleine zwenbad, een soort jacuzzi. En natuurlijk kunt u hier in het restaurant heerlijk genieten van een Marokkaanse of een ander Internationale maaltijd. Renta kan namelijk heerlijk koken. Het toiletgebouw is geheel nieuw en voldoet aan de laatste eisen. Naast de camping kunt u hier ook eenvoudige kamers huren. Informatie vindt u op de site van de camping.

minicamping Zebra in Ouzoud

 

Minicamping Zebra in Ouzoud ligt op slechts 1 kilometer van de grootste watervallen van Marokko, tussen Marrakech en Beni Mellal. Deze schitterende waterval is dus goed lopend te bereiken. Bij de 110 meter hoge waterval kunt u heerlijk zwemmen of pootje baden. In de omgeving zijn nog meer mooiw bezienswaardigheden, een wandeling naar de bron van de rivier, een bezoek aan de grotten of de markt op dinsdag in het dorp Tanaghmelt.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Marokko?
Bezoek dan eens de website van minicamping Zebra in Ouzoud

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina