Minicamping "W 'tjewel" in Eersel
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

René en Monique de Haas heten u van harte welkom op hun minicamping "W 'tjewel" in Eersel , een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. Naast de camping beschikt de familie ook over een kampeerboerderij. De accommodatie is landelijk gelegen met uitzicht op akkers en bossen (op 300 meter afstand). Eersel ligt even ten zuiden van Eindhoven en dichtbij de Belgische grens. Het heeft een oergezellig centrum, waar men nog het echte Bourgondische Brabant vindt met zijn talrijke restaurants, café's, eetcafé's en veel gezellige terrasjes, waar het goed toeven is. Hier, op minicamping "W 'tjewel" in Eersel , een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, wordt u nog als gast ontvangen en is uw vakantie nog betaalbaar.

minicamping w-tjewel in Eersel

 

De kampeerboerderij is uitermate geschikt voor de grotere groepen (± 100 personen) met een zeer ruime recreatiezaal en een grote speelweide. Op de camping biedt men u ruime staanplaatsen en er heerst gezellige rust en gastvrijheid. Op minicamping "W 'tjewel" is plaats voor 15 caravans of tenten, het sanitair is verwarmd en bestaat uit 2 toiletten, 2 douches en 2 wastafels ook is er en ruime aanrecht, zowel binnen als buiten. Huisdieren zijn welken, echter wel na overleg. Voor de kinderen is er een speeltoestel aanwezig. De grote kinderen en de volwassenen kunnen hun hart ophalen bij de jeu de boulesbaan. zit het weer een beetje tegen, kunt u altijd nog gebruik maken van de binnenaccommodatie

Minicamping W 'tjewel in Eersel is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met mooie fietsroutes en wandelpaden (knooppuntroute). U kunt hier zwemmen in een natuurplas, de abdij bezoeken in Postel (B) of één van de vele andere musea in de regio. ER is in de buurt van de camping een manage zodat u eventueel een heerlijke bosrit te paard kunt maken of, als u zich liever laat rijden, een huifkartocht etc. etc. Voor meer informatie kunt u terecht bij de plaatselijke VVV en Routebureau Brabant!

Kampeerboerderij bij de minicamping in Noord BrabantWilt u meer weten over deze minicamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping "W 'tjewel" in Eersel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina