Minicamping Wisse in Meliskerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping Wisse in Meliskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland is ruim opgezet en voorzien van een brede groene buitenrand. U waant zich midden in de natuur. Maar ook voor de kinderen is er genoeg ruimte om te spelen. Zo komt u samen met uw kinderen tot rust. De camping is namelijk een echte familiecamping. In de zomer hebben logeren er veel gezinnen met kinderen op minicamping Wisse in Meliskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Minicamping Wisse in Meliskerke, Zeeland

 

Eigenaar de heer Wisse van minicamping Wisse in Meliskerke verhuurt ook 5 ruime zespersoons stacaravans die allemaal voorzien zijn van douche en toilet. De stacaravans staan op ruime percelen en bieden veel privacy. Iedere stacaravan heeft beschikking over een tuinset (6 stoelen en een tafel). De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, hier kunt u gemakkelijk uw caravan of tent kwijt. U kunt kiezen waar u wilt staan. Het sanitairgebouw is voorzien van 4 douches, 2 herentoiletten, 2 damestoiletten en 4 wastafels.Aan de buitenkant van het sanitairgebouw bevindt zich een afwasgelegenheid. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en een koelkast/vriezer. Douchemunten zijn bij de receptie verkrijgbaar.

boerencamping Wisse, in meliskerke, Zeeland


Zoals gezegd zijn is minicamping Wisse in Meliskerke een echte familiecamping. Daarom heeft men ook in de landbouwloods een grote recreatiezaal ingericht met daarin een poolbiljart, een normale biljarttafel, een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Ook zijn er op de camping 2 skelters waar de kinderen gratis gebruik van kunnen maken. Op de minicamping zelf kunnen de kinderen naar hartenlust schommelen, wippen of voetballen. Achter de minicamping is nog een veld waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden. Ook is er een volleybalveld.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provicie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Wisse in Meliskerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina