Minicamping Wienerwald in Sulz im Wienerwald
Kleine camping in Oostenrijk (bij Wenen)

Minicamping Wienerwald in Sulz im Wienerwald, een kleine camping in Oostenrijk, ligt op korte afstand van Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. Monika en Leopold Schmölz waren de oprichters van deze leuke mini camping, die nog steeds in handen is van deze familie. Zij willen allemaal de knusse familiesfeer behouden. Men noemt het Wienerwald ook wel "de long van Wenen". In dit mooie buitengebied is het heel goed ontspannen. Minicamping Wienerwald in Sulz im Wienerwald, een kleine camping in Oostenrijk, nabij Wenen, is een eenvoudige maar rustige en redelijk goedkope mini camping.


Minicamping Wienerwald in Sulz, bij Wenene, OOstenrijk

Men biedt u op Minicamping Wienerwald im Sulz vele gratis voorzieningen, zo zijn de sanitaire voorzieningen, die in voldoende mate aanwezig zijn, gratis. Ook zijn er natuurlijk mogelijkheden om uw afwas te doen en zijn er o.a. een wasmachine, magnetron en een diepvries. Vanaf 2012 heeft u hier ook de beschikking over gratis Wifi.Op de mini camping zelf is een kleine campingwinkel waar u dagelijks vers brood kunt bestellen. Voor meer boodschappen moet u dan in Sulz zelf zijn. Verder vindt u in de buurt van de camping een tennisplaats met een kleine "tennisstüberl" waar o.a pizza's en/of kleine snacks kunt kopen.

Boerderijcamping Wienerwald in Sulz, bij Wenene, mini camping

 

U verblijft hier op Minicamping Wienerwald in Sulz natuurlijk op een ideale locatie. In de stad wenen, waar u heel goed met de metro naar toe kunt (eerst 20 minuten met de auto naar het metrostation) kunt u zich dagenlang vermaken. Het oude centrum, de oude kathedraal "Stephansdom", Schloss Schönbrun (u weet wel van Sissie), de Staatsopera en natuurlijk het oude pretpark Prater. En als u dan moe maar voldaan terugkomt op de mini camping, dan geniet u weer van de rust, de frisse lucht en de omgeving. Ook in deze mooie omgeving kunt u heerlijke wandel- en/of fietstochten maken.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Oostenrijk (nabij Wenen)?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Wienerwald in Sulz.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina