Minicamping Westland in Westerschouwen (Burgh-Haamstede)
Boerencamping in de provincie Zeeland

De familie Van de Zande, de eigenaren van minicamping Westland in Westerschouwen (Burgh-Haamstede), een boerencamping in de provincie Zeeland heten u van harte welkom om hun mooie kleine camping. Deze is voorzien van 10, zeer goed beschutte kampeerplaatsen, die volop privacy bieden. Daarnaast verhuurt de familie nog drie luxe chalets, die van alle gemakken zijn voorzien. Omdat de eigenaren van minicamping Westland in Burgh-Haamstede, een boerencamping in de provincie Zeeland, ook een landbouwbedrijf hebben, verkoopt men ook producten van eigen land.

Minicamping Westland in Zeeland

Westerschouwen, het plaatsje dat valt onder Burgh-Haamstede, is gelegen in de westhoek van Schouwen-Duiveland. Vanaf de camping heeft u een mooi uitzicht over de Stormvloedkering. Binnen enkele kilometers liggen ook de mooie Noordzeestranden. U kunt op Schouwen-Duiveland geweldig mooi wandelen en fietsen. Dus wat dat betreft is minicamping Westland in Westerschouwen, een ideaal gelegen camping.

Boerencamping Westland in Zeeland

 

De voorzieningen op minicamping Westland in Burgh-Haamstede zijn goed en voldoen aan de gestelde eisen van de VeKaBo. Daar is deze camping bij aangesloten. Het terrein biedt veel rust,want de auto’s staan op het naastgelegen parkeerterrein. Hierbij nog enkele tips om leuke uitstapjes te maken: Het nationaal Park Oosterschelde en natuurlijk het Deltapark Neeltje Jans. Hier ziet u alles over de stormvloedkering en de ontstaansgeschiedenis hiervan.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Westland in Westerschouwen (Burgh-Haamstede)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina