Minicamping Weizicht in Kats
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Boven in de kop van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, liggen twee plaatsjes, Kats en Colijnsplaat. Daar midden tussen de landerijen, vindt u minicamping “Weizicht" in Kats, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Met zijn 25 plaatsen, een oase van rust, centraal gelegen op nog geen kilometer van de doorgaande weg Goes-Zierikzee. De familie van de Bilt heet u graag van harte welkom op Minicamping "Weizicht" in Kats, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

 

Minicamping Weizicht in Kats, mini camping in Zeeland

 

Minicamping "Weizicht" in Kats ligt zeer centraal in Zeeland. Van hieruit kunt u zowel een uitstapje maken naar het strand, groot of klein, maar evengoed naar de plaatsen Zierikzee en Goes, plaatsen die hele goede winkels hebben, maar evenzo een groot historisch verleden. Veelal rijdt u een kwartiertje naar strand of stad. De sanitaire voorzieningen op deze mini camping zijn zeer schoon en voorzien van douches (8 min: 0,50 euro), toiletpapier, luchtverfrissers en hand- zeep en -papier. Voor de kinderen zijn er, duidelijk in het zicht van alle plaatsen, twee speeltuintjes, waar naar alle lust geklauterd, geschommeld en gegleden kan worden. De trampoline en, in ons binnen speelhonk, de airhockeytafel, zijn bij de kinderen favoriet.

 

boerderijcamping Weizicht in Zeeland, mini camping in kats

 

Daarnaast zijn er op Minicamping "Weizicht"in Kats allerlei soorten boerderijdieren. Kwebbel, Knabbel en Babbel de geiten, Madelief de gans, Hendrik en Hendrika de kaapse eenden, poezen, kippen en natuurlijk onze siereendjes. 's-Middags rond vijf uur samen met de boer de beestjes eten geven!! Vaak worden er met de kinderen uitstapjes gemaakt naar het strandje om krabben te vangen (en weer terug te zetten) of naar de buurman om de koetjes te bekijken. Er is op deze mini camping Wi-Fi op alle plaatsen beschikbaar tegen betaling.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping "Weizicht" in Kats.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina