Minicamping Waayenburg in Zoutelande
Boerencamping in de provincie Zeeland

De familie Clarisse is de eigenaar van minicamping Waayenburg in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Naast deze camping heeft men ook nog een klein akkerbouwbedrijf . De boerderij en camping liggen 1 kilometer ten noorden van het dorp Zoutelande en ook ongeveer 1 kilometer vanaf het mooie strand. Zoutelande zelf is gelegen aan de westkant op het eiland Walcheren. U kunt heerlijk rustig kamperen, met ook voor kinderen voldoende speelmogelijkheden, op minicamping Waayenburg in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

minicamping Waayenburg, Zoutelande, boerencamping in Zeeland

De voorzieningen op minicamping Waayenburg in Zoutelande zijn zondermeer prima te noemen. De camping is ingedeeld in drie velden die allemaal voldoende beschutting bieden. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting en alle plaatsen zijn verhard! Dus ook het opruimen is geen ramp, alles kan weer redelijk schoon mee naar huis. Het toiletgebouw heeft twee gezichten: de buitenkant is in een landelijke stijl stijl gebouwd, maar de binnenkant is geheel gemoderniseerd met o.a. 4 douches en ook voorzieningen voor oudere of minder valide gasten. Maar naast dit toiletgebouw is er nog een kleine tweede op de camping aanwezig.

boerencamping Waayenburg in Zeeland


Natuurlijk blijft u niet alleen uw gehele vakantie op minicamping Waayenburg in Zoutelande. U wilt ook genieten van de mooie omgeving en de dorpen en steden. Dit kunt u voor een gedeelte heel goed op de fiets doen, want er zijn schitterende fietspaden op Walcheren. Zo kunt u Zoutelande de wekelijkse toerisitenmarkt, de diverse concerten en natuurlijk de restaurantjes en terrassen bezoeken. En niet te vergeten natuurlijk naar het strand. Deze omgeving is bekend om de meeste zonuren van Nederland! Maar soms zult u er met de auto op uit moeten, zoals bijvoorbeeld naar Middelburg en Vlissingen. Als u iets verder wilt dan kunt u ook via de Westerscheldetunnel naar België.


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Waayenburg in Zoutelande

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina