Boerderijcamping Texelse Boerderijwinkel bij Den Hoorn
Boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

Boerderijcamping Texelse Boerderijwinkel bij Den Hoorn, is een luxe camping en is gelegen op het mooie grote Waddeneiland Texel. De camping is gevestigd op een actieve boerderij waar melkschapen gehouden worden. Bij het melken van de schapen mag u altijd kijken. Mooie luchten, weids uitzicht, paarden in de wei; dit is het uitzicht op het terras bij uw plaats op deze kleinschalige camping. Hier, op één van de oudste stukjes van Texel, dichtbij bos en strand ligt de boerderij waar gelegenheid is tot écht kamperen bij de boer. Hier heeft iedere kampeerder een eigen plaats die minimaal aan drie kanten omgeven is door bomen. Door de buitenste boomsingel is een paadje naar uw terras, waar u veel privacy heeft en een mooi uitzicht over de weilanden, naar het bos en duinen.De camping is auto-luw, dus uw auto kan op het naast gelegen parkeerterrein van boerderijcamping Texelse Boerderijwinkel bij Den Hoorn geplaatst worden.

 

 

De faciliteiten op boerderijcamping Texelse Boerderijwinkel bij Den Hoorn zijn zeer uitgebreid. Er zijn zeer ruime privé plaatsen met een eigen stroom- en wateraansluiting. De sanitaire voorzieningen, met vloerverwarming, bestaan uit 3 douches, 2 toiletten en een urinoir en er zijn 2 wastafels. Tevens is er een speciale plek voor legen chemisch toilet. Een wasmachine en droger, een koelkast met vriesvak, een magnetron en oventje: dit alles is ook voorhanden op de camping. U knt ook gebruik maken van de broodjes service. Er is een ruim parkeerterrein voor uw auto aanwezig. Gasten kunnen ook gebruik maken van het Wifi netwerk, wel tegen een kleine vergoeding. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden op de boerderij, zoals een speeltuin met trampoline, glijbaan en schommels en traptrekkers. In de boerenschuur zijn diverse boerderijdieren aanwezig. Ook kunnen de kinderen lammetjes aaien. Op de camping is een boerderijwinkel met eigen lamsvlees en schapenkaas – ook diverse andere producten. Kinderen tot en met 4 jaar verbliven hier gratis. Ook uw hond(en)kan (kunnen) mee, maar wel tegen een kleine vergoeding.
Het dorpje Den Hoorn ligt op twee kilometer afstand. Texel staat natuurlijk bekend om zijn mooie brede stranden met de gezellige paviljoens. Heerlijk een drankje drinken of hapje eten met uitzicht over de Noordzee. Maar ook op het eiland zelf zijn leuke gezellige plaatsen waar u heerlijk kunt vertoeven. Pak de fiets om het eiland te verkennen, er zijn goede fietspaden die u dwars door de mooiste delen van het eiland leiden. Vanaf boerderijcamping Texelse Boerderijwinkel in Den Hoorn bent u binnen korte tijd in de bossen en bij de duinen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Texelse Boerderijwinkel in Den Hoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina