Minicamping Viora in Paroldo
Boerderijcamping in Piemonte, Le Langhe

Minicamping Viora in Paroldo, een boerderijcamping in Piemonte is een kleine rustieke camping in zuid Piemonte in de streek Le Langhe. Deze minicamping heeft 11 kampeerplaatsen en is gelegen tegen een heuvel, omringd door natuur, ver weg van de drukte. Elektra is aanwezig en de contactpunten bevinden zich in een kast op het veld. U moet wel zelf een snoer met een veilige CEE camping stekker meebrengen. Door de ligging van de camping is het niet mogelijk om met een caravan of camper te komen. Elk terras op deze boerderijcamping heeft een adembenemend uitzicht over de groene heuvels van de Langhe met op de achtergrond de Alpi Marittime (zee-alpen). Op minicamping Viora in Paroldo, een boerderijcamping in Piemonte vindt u rust op een zeer ruime plaats.

 

Minicamping Viora in Paroldo, Italië

 

 

De voorzieningen op minicamping Viora in Paroldo zijn goed, De kampeerders op de 11 kampeerplaatsen kunnen gebruik maken van douches en warm water. In het sanitairgebouw zijn 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels aanwezig. Voor de afwas zijn er 2 gelegenheden.Wie tijdens zijn verblijf een wasje wilt draaien staat er tegen een redelijke vergoeding een was machine ter beschikking.Op de boerderijcamping zijn geen voorzieningen voor kinderen. Er is dus geen speeltuintje, tafeltennistafel of enige andere vorm van (georganiseerd) animatie.Rond de verbouwde boerderij grazen allemaal geiten. In de zomer is er een broodjes service, maar voor de verdere bootschappen hoeft u slecht 10 minuten te rijden naar het dorpje Murazzano,op 10 minuten afstand gelegen en het grotere Ceva dat op een kwartiertje rijden van de camping ligt. In deze plaatsen zijn ook leuke restaurantjes.

 

Bord van Minicamping Viora in Le Langhe, Italië

 

Dicht in de buurt van Minicamping Viora in Paroldo zijn een vijftal wandelroutes uitgezet en voor de getrainde fietser zijn er prachtige fietstochten te maken. Bergen of de kust zijn in korte tijd te bereiken. Heuvels en wijngaarden afgewisseld met kastelen, historische steden en een opeenvolging van spectaculaire uitzichten is het landschap dat de Langhe aan de bezoekers biedt. Wie van goede wijn houdt laat zich op de Italiaanse manier gastvrij ontvangen voor een wijnproeverij in een cantina. Wijn is één van de lokale producten en er komen hier zeer goede wijnen vandaan zoals de Dolcetto, Barbera, Nebbiolo en de absolute Italiaanse topwijn Barolo. De Langhe streek heeft een zeer rijke gastronomische cultuur. Uit eten in een Trattoria of Osteria is een ware belevenis.

 

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de streek Le Langhe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Viora in Paroldo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina