Minicamping Villar in Villar San Costanzo
Kleine camping in de regio Cuneo

De Nederlands sprekende beheerder van minicamping Villar in Villar San Costanzo, een kleine camping in de regio Cuneo, wil u graag verwelkomen op deze nieuwe camping met 19 staanplaatsen. Hij kan u alles vertellen over deze nieuwe camping en de prachtige omgeving waarin deze ligt. Cuneo  ligt op 20km.  Deze gezellige, mooie stad aan de voet van de machtige berg "Bisalta" biedt voor elk wat wils met elke dinsdag een hele gezellige grote dagmarkt.  Verder liggen er talloze kleinere typisch italiaanse dorpjes direct in de buurt elk met hun eigen markten etc. Alle staanplaatsen op de camping zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting en zijn allemaal 9 x 8 meter groot.  Het badhuis  is volledig ingericht met douches, toiletten (ook geschikt voor gehandicapten) wastafels, afwasbakken. Tevens beschikt Minicamping Villar in Villar San Costanzo, een kleine camping in de regio Cuneo over een receptiegebouw.

minicamping Villar, boerencamping in Villar

Piemonte staat bekend om zijn natuurschoon, voortreffelijke gerechten, kazen en wijnen.  In het zuiden van deze regio, ongeveer 80km ten zuid-westen van Turijn, vindt u het mooie plaatsje Villar San Costanzo  (zie Dronero).In deze regio vindt volop fruitteelt plaats van kiwi's, appels, nectarines, abrikozen, perziken. Hier bevindt zich 1-sterren “Camping Villar". De camping, die zeer geschikt is voor 50+-ers ligt nog net in het niet-heuvelachtige gedeelte, leent zich dus uitstekend voor wandelingen en/of wielren/fietstochten op niet- heuvelachtige routes, maar uiteraard ook voor wandel/wielren/ /mountbike en fietstochten in de bergen.   

boerderijcamping Villar, kleine camping in Italie

Vanaf minicamping Villar in Villar San Costanzo heeft u een prachtig uitzicht op de bergen, met het natuurreservaat "Parco dei Ciciu" direkt achter de camping en de ingang van de Maira Vallei op maar 3 km. Verder zijn er toegangen tot meerdere prachtige valleiën binnen een straal van 45km,  elke van deze met een eigen identiteit, nog niet volledig ontdekt door de toeristen dus nog absoluut ongerepte natuur.  Ieder dorpje biedt zo zijn eigen verrassingen met prachtige gebouwen, kerken, kortom volop cultuur! De stranden van de bloemenrivièra liggen op zo'n 80km afstand, Monte-Carlo op zo'n 120km.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de regio Cuneo?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Villar in Villar San Costanzo  

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina