Boerderijcamping Veldzicht in Lewedorp
Minicamping in Zeeland

Boerderijcamping Veldzicht in Lewedorp, een minicamping in de provincie Zeeland beschikt over 15 zeer ruime plaatsen die u veel privacy bieden.Sinds kort kunt u hier ook een Yurt te huren, dat is een mongoolse tent, heel kleurrijk. Het is een rustige camping en dus zeer geschikt voor mensen die lekker willen genieten van hun rust en hun vakantie .Zoals het eigenlijk hoort zijn er op de camping ook enkele kleine dieren te vinden. Dus zoekt u een camping voor uw rust en privacy? Kom dat dan eens uitproberen op Boerderijcamping Veldzicht in Lewedorp, een minicamping in de provincie Zeeland.

MInicamping Veldzicht in Lewedorp Zeeland

 

De sanitaire voorzieningen bij Boerderijcamping Veldzicht in Lewedorp zijn op en top en in ruime mate aanwezig, Er zijn 4 douches en toiletten, dus voldoet men ruim aan de Vekabo norm, er is een wasmogelijkheid en voor de afwas is er een apart aanrecht aangebracht. Ook is er sinds kort draadloos internet beschikbaar op de camping, heel gemakkelijk om zelf eens informatie op te zoeken over de omgeving. De camping is gelegen aan de rand van Lewedorp, tussen Goes en Middelburg in. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn dus binnen korte afstand voorhanden.

boerderijcamping of boerencamping Veldzicht in Zeeland

Uitstapjes kunt u vanaf Boerderijcamping Veldzicht in Lewedorp natuurlijk in voldoende mate maken. Zoals gezegd liggen de mooie plaatsen Goes en Middelburg op korte afstand van de camping. Maar ook Veere en Vlissingen zijn natuurlijk het bezoeken waard. Voor de fietsliefhebbers zijn er mooie fietsroutes die door het mooie groene landschap en de gezellige Zeeuwse plaatsen voeren. De familie Vermue wil u graag welkom heden op huin leuke en ruime Boerderijcamping.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van boerderijcamping Veldzicht in Lewedorp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina