Minicamping Veerhoek in Zonnemaire
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping Veerhoek in Zonnemaire, en boerderijcamping in de provincie Zeeland, is een campig waar men "eenvoudig" wil blijven. Maar dat is in Zeeland en in de huidige tijd best lastig. Kamperen is nog steeds eenvoudig, maar de omgeving biedt zoveel mooie en luxe zaken: een schitterende omgeving, heerlijke rust en natuurlijk het heerlijke Zeeuwse klimaat. Het kampeerterrein van deze boerderijcamping is ruim opgezet. U heeft hier een mooi uitzicht over het Zeeuwse land. Zonnemaire is gelegen op Schouwen Duiveland. U kunt op Minicamping Veerhoek in Zonnemaire, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, beschikken over gratis draadloos internet.


Minicamping Veerhoek in Zonnemaire, boerderijcamping in Zeeland

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping Veerhoek in Zonnemaire zijn ondergebracht in de voor de campinggasten openbare schuur. Er zijn een tweetal douches, een heren- en damestoilet en een tweetal wastafels met de nodige elektrische aansluitingen. Normaal gesproken meer dan voldoende voor een mini-camping. In dezelfde ruimte is een commode aanwezig. Buiten de toiletruimte van deze boerderijcamping bevinden zich een tweetal koelkasten en een centrifuge voor gemeenschappelijk gebruik. Op het speelterrein is ruimte voor verschillende balsporten en er is een zandbak, een klimrek, een schommel en een trampoline. ook is er een luxe trekkershut te huur, genaamd Villa Meerhoek. Deze is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. De uitrusting van deze "villa" is zeer goed. En ook heel gemakkelijk: in het weekend en het hoogseizoen kunt u versgebakken broodjes bestellen.

Speeltoestel op Minicamping Veerhoek in Zonnemaire, een boerderijcamping in Zeeland

 

Minicamping Veerhoek in Zonnemaire ligt aan het Grevelingenmeer. Een watersportgebied dat uit heel Europa liefhebbers trekt. De camping ligt onder de oude buitendijk. Bovenop die dijk ontdekt u een weids, uitgestrekt en uniek natuurgebied dat zoals de gehele omgeving uitnodigt om ontdekt te worden. Dan kan natuurlijk het beste op de fiets. Er zijn goede fietspaden aanwezig. Verken ook eens het nabijgelegen Brouwershaven of Zierikzee, de nog altijd zichtbare sporen in het landschap van de Watersnoodramp van 1953, de imposante waterwerken over de Oosterschelde, de boeiende flora én fauna, de talloze watersport-mogelijkheden... En er zijn nog veel meer leuke dingen te bedenken die u vanaf boerderijcamping Veerhoek kunt ondernemen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Veerhoek in Zonnemaire.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina