Minicamping Vecht & Zo in Zwolle
Boerencamping in Overijssel

Geniet kamperend op het terrein van Minicamping Vecht & Zo in Zwolle, een boerencamping in Overijssel en verblijf op de prachtige (mini) camping met boomgaard en diverse fruitbomen direct gelegen aan rivier de Vecht. Vecht & Zo is uniek gelegen tussen Zwolle en Dalfsen. Werkelijk tussen Stad en Land waardoor u enerzijds kunt genieten van de landelijke omgeving die het Vechtdal te bieden heeft en tegelijkertijd cultuur kunt snuiven in de historische binnenstad van Zwolle. U zult op Minicamping Vecht & Zo in Zwolle, een boerencamping in Overijssel, ervaren dat hiér kamperen een geweldige ervaring voor u zal zijn.

minicamping Vecht & zo in Zwolle, kleine camping in Overijssel

 

Zet gerust uw caravan, camper of tent op 1 van de 25 ruim opgezette plaatsen van Minicamping Vecht & Zo in Zwolle. Als gast mag u zelf kiezen waar u wilt staan. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (4-6 ampère). In de boomgaard zijn diverse speelvoorzieningen voor kinderen tot 12 jaar. Men richt zich voornamelijk op jonge gezinnen, senioren en personen die voor de rust komen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Deze camping heeft een ANWB fietsservicepunt, beschikt over voldoende oplaadpunten en een afsluitbare berging waarin u uw fiets kunt stallen.

boerencamping Vecht en Zo in Zwolle

 

Wandelen, fietsen, vissen, spelevaren, kanoën, golfen of gewoon heerlijk luieren of een boek lezen het is allemaal mogelijk op Minicamping Vecht & Zo in Zwolle! Diverse wandel- en fietsroutes liggen in de directe nabijheid van Vecht & Zo. Even weg uit alle drukte, geniet u van rust en ruimte op dit idyllisch gelegen recreatiebedrijf. In de directe omgeving kunt u genieten van vele fiets- wandelroutes die het gebied rijk is. In het Vechtdal komt u talrijke landgoederen, oude Saksische boerderijtjes met prachtige tuinen, bossen, en weiden met grazende koeien tegen. Volgt u liever de loop van de historie, dan bieden de Hanzesteden langs de IJssel uitkomst. In de historische centra van Kampen, Zwolle en Hasselt stapt u zo vanuit het heden het verleden binnen. In de directe omgeving (30 autominuten) liggen ook diverse attractieparken zodat ook uw (klein)kinderen volledig aan hun trekken komen. Of u nu een weekendje, midweek of langer tot rust wilt komen, U bent van harte welkom op Vecht & Zo.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Overijssel?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping Vecht & Zo in Zwolle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina