Mini-camping Van den Boer in Asten
Een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

De familie Van den Boer van minicamping Van den Boer in Asten, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, wil u graag verwelkomen op hun camping. De camping heeft veel te bieden. Omdat plaatjes meer zeggen dan woorden, vind u op de website meer foto's. De camping heeft een trekkersveldje, en ruime staan- plaatsen, voorzien van electra en moderne sanitaire voorzieningen. Om van dit alles te kunnen genieten kunt u het beste een weekend of een langere vakantie doorbrengen op minicamping Van den Boer, een boerencamping in Noord-Brabant.

minicamping van den Boer in Asten

 

De groepsruimte van minicamping Van den Boer in Asten is ideaal voor vergaderingen, familiebijeenkomsten of workshops.Indien u langer wilt genieten kunt bij hen overnachten, en tevens overdag gezellig de tijd doorbrengen in deze ruimte. Als u wilt, mag u zelf eten en drinken meebrengen, of u kunt lekker gaan picknicken of barbecuen,
bijvoorbeeld op het terras.Verder is er nog een terras met zitjes en een speeltuintje voor de kinderen. Voor de dierenliefhebbers zijn er schaapjes en ponys aanwezig. Kortom, volop mogelijkheden voor een rust- of doe vakantie.

In de omgeving van minicamping van den Boer is genoeg te beleven. De camping ligt 10 minuten van een subtropisch zwembad, en ongeveer 2.5 kilometer van het winkelcentrum van Asten waar in de zomer zomeravondfeesten georganiseerd worden. Of u nu graag fietst, wandelt, skeelert, vist of paardrijdt, u bent direct in de buurt van het prachtig natuurgebied De Peel met diverse fiets- en wandelroutes. Met de auto bent u ook snel in de grote winkelstad Eindhoven.

Omgeving minicamping Van den Boer in Asten, Noord-Brabant


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Kijk dan eens op de website van minicamping Van den Boer in Asten

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina