Minicamping Valkenhof in Twisk
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Valkenhof in Twisk, één van de boerencampings in de provincie Noord-Holland, biedt u zeer ruime standplaatsen op een uitstekend onderhouden gazon. De boerderijcamping is zeer geschikt voor de watersport- en visliefhebben want het ligt, met een rustige weg er tussen, gelijk aan het water, waar u kunt vissen en varen. Ook ligt het vlak langs de spoorlijk Hoorn-Medemblik, een nostalgisch spoorlijntje waar u weinig of geen last van zult hebben. U zult hier op Minicamping Valkenhof in Twisk, een boerencamping in de provincie Noord-Holland genieten van de weidse uitzichten.


Mini camping Valkenhof in Oostwoud, boerderijcamping in Noord-Holland

 

Er zijn hele goede en nette voorzieningen op Minicamping Valkenhof in Twisk. Ten eerste is het gehele terrein, inclusief de toe -rit tot de boerderijcamping, heel mooi en groen aangelegd. Het is net een grote tuin! De sanitaire voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig en voldoen aan de de door de SVR gestelde eisen. Voor de kinderen is er onder andere een grote trampoline aanwezig. Auto's kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein achter de schuur, hierdoor blijft het grasveld van de boerencamping in goede staat..

 

Boerderijcamping Valkenhof in Oostwoud, minicamping in West Friesland

 

Indien u kampeert op Minicamping Valkenhof in Twisk, dan bent u in West-Friesland. En West-Friesland kent een aantal leuke steden met een rijke historie. Medemblik, Hoorn en Enkhuizen zijn alle drie plaatsen waar u een leuke en interessante tijd door kunt brengen. Maar u bent hier ook niet ver van Volendam, Edam, Alkmaar (de Kaasstad) en Den Helder. Ook het mooie Noordzee-strand kunt u gemakkelijk bereiken. Als u op deze mini camping verblijft dan kunt u sinds kort (2013) ook over WiFi beschikken. Hierdoor is het nog gemakkelijker om uw activiteiten te plannen.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Valkenhof in Twisk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina