Minicamping U Potoka in Bozanov
Boerderijcamping in Noord-Tsjechië

Minicamping U Potoka in Bozanov, een boerderijcamping in Noord-Tsjechië is eigendom van de Familie van de Beek. Hier biedt men u Tsjechische gastvrijheid met een Nederlands tintje. Er zijn 25 kampeerplaatsen, maar er zijn 12 voorzien van een stroomaansluiting. De plaatsen zijn afgebakend met kleine haagjes, maar hier uitzicht blijft heel open. U geniet hier van een overweldigend uitzicht. Minicamping U Potoka in Bozanov, een boerderijcamping in Noord-Tsjechië, is op korte afstand gelegen van het mooie Broumovsko gebergte waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

 

minicamping U Potoka in Bozanov

Minicamping U Potoka in Bozanov beschikt ook over Bed & Breakfast faciliteiten. Vanaf 2013 is er ook een 3 á 4 persoonscaravan te huur. Daarnaast zijn er goede voorzieningen op de mini camping aanwezig. Er is een kantine, een klein zwembad, een speeltuin en natuurlijk ook een van vloerverwarming voorzien toiletgebouw. Het is heel leuk om een workshop kaasmaken te volgen. Dat kan 2 x per week tegen een schappelijke vergoeding. Maar u krijgt hier ook nog 2 x koffie en een klein kaasje voor terug.

boerderijcamping U Potoka in Tsjechië

 

De mini camping is gelegen in het natuurgebied Broumovsko gebergte. Hier geniet u van rust en stilte. Verder biedt Tsjechië u natuurlijk een geweldige historie. Deze vindt u op slechts 8 km vanaf minicamping U Potoka in Bozanov in o.a. Broumov. Hier is een klooster, een museum en een heel leuk plein met kleine winkeltjes en restaurantjes. Iets verder weg ligt Adrspach, een heel groot nationaal park met indrukwekkende zandsteenformaties. Het is genieten voor het hele gezin.

 

Wilt u meer weten over deze Boerderijcamping in Noord-Tsjechië?
Bezoek dan de website van Minicamping U Potoka in Bozanov.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina