Minicamping Tussen Hemel en Aarde in Groenekan
Kleine camping in de provincie Utrecht

Minicamping Tussen Hemel en Aarde in Groenekan, een kleine camping in de provincie Utrecht is gelegen in het Noorderpark aan de rand van de stad Utrecht. De mini camping bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. Het oude gedeelte is geheel omgeven door bomen en biedt plaats aan 4 caravans en 6 tenten. Hier zijn ook de bijzondere overnachtingsmogelijkheden waar deze kleien camping haar naam aan heeft verdiend. Hier vindt u een boomhut, een hemelhuisje, een zomerhuisje en een stacaravan. Van hier uit heeft u uitzicht over de weilanden en een oude bunker. Ook is er een nieuw terrein aangelegd met ruimte voor 15 caravans of campers. Kom zelf een kijken op Minicamping tussen Hemel en Aarde in Groenekan, een kleine camping in de provincie Utrecht.

 

Minicamping Tussen Hemel en Aarde in Groenekan, kleine camping in de provincie Utrecht

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping Tussen Hemel en Aarde in Groenekam bestaat uit 1 composttoilet, 2 spoeltoiletten, 2 urinoirs, 3 warme douches, 1 wasplaats met warm water en vaatwasplaats. Ook is er op deze kleine camping nu een sanitaireruimte voor mindervaliden. Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Zij kunnen spelen met o.a. een evenwichtsbalk, een touw over het water, surfplanken en een klimboom. Het geheel is gelegen in een weide en natuurgebied. De boomhut en het hemelhuis liggen een paar meter boven de grond. Ze zijn sober ingericht, maar het is natuurlijk een unieke belevenis.

 

Kleine camping Tussen Hemel en Aarde in Groenekan, minicamping provincie Utrecht

 

Door de ligging van Minicamping Tussen Hemel en Aarde in Groenekam vlak ten noorden van de stad Utrecht, zult u natuurlijk ook deze stad regelmatig met een bezoekje vereren. Er zijn vele musea en andere bezienswaardigheden. Natuurlijk ook de restaurants in de oude binnenstad met zijn leuke terrasjes worden druk bezocht. Maar ook het Gooi, de Loosdrechtse plassen, de Vinkeveense plassen en de bossen nabij Soesterberg zijn ideale gebieden om te ontspannen. Wilt u liever steden bezoeken dan zlt u ervaren dat Amsterdam, Amersfoort en Gouda op redelijke afstand van deze kleine camping liggen.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Tussen Hemel en Aarde in Groenekan.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina