Minicamping Tipisch Ans in Soerendonk
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Tipisch Ans in Soerendonk, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is een bijzondere camping. Bij Tipisch Ans bent u er zeker van dat u een speciale overnachting krijgt. Omgeven door rust en natuur is het de ideale plek om van de drukte van de stad te ontkomen. Zoals de naam al aangeeft gaat het hier hier oa. over een geweldige Tipi tent. Deze authentieke tipi-tent zijn gelegen in een prachtige boomgaard met uitzicht op een bos en een heel groot meer. Ideaal voor de avontuurlijke vakantieganger. De tipi eeft een doorsnee van 7m en heeft een houten vloer, een Perzisch tapijt, een kast met ruim voldoende bestek, servies, schalen, koffie- en theepot, een koelkast (deze staat bij de douches en WC's), een barbecue en er is een mooi kampvuur waarop tevens gekookt kan worden met speciale pannen. Matrassen (incl hoeslakens) waar u heerlijk op kunt slapen zijn ook aanwezig.


tipisch ans in soerendonk

Ook zijn er op Minicamping Tipisch Ans in Soerendonk 2 caravans te huur, een kleine rose geschikt voor gezinnen met maximaal 2 kinderen en een grote groene stacaravan voorzien van een aparte slaapkamer. Heerlijk kamperen op een mooi en ruim terrein. Mocht u liever uw eigen tent of caravan meenemen, dat kan natuurlijk ook. Er zijn goede en nette sanitaire voorzieningen aanwezig. U dient verder voor uw eigen vertier te zorgen. Er zijn geen speelatttribuen aanwezig. Op deze boerderijcamping geniet u van de rust en het mooie uitzicht.


ruime plekken bij tipisch ans in soerendonk

In de omgeving van Minicamping Tipisch Ans in Soerendonk vindt u een heel groot natuurgebied waar veel te beleven is. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, een kano huren of zelfs een leuke tocht maken op een echte solex! Mocht u liefhebber zijn van paardrijden en ook uw eigen paard willen meenemen? Ook dan kan op deze boerderijcamping. Er is stalling aanwezig.

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping Tipisch Ans in Soerendonk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina