Minicamping Texelsun in Den Burg
Boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

De eigenaren van minicamping Texelsun in Den Burg, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, de familie Witte, wil u graag verwelkomen op hun mooie camping op het eiland Texel. De camping ligt op loopafstand van het dorp Den Burg, is landelijk gelegen en heeft uitzicht op het dorpje De Waal. U treft hier 15 ruime kampeerplaatsen aan die allemaal voorzien zijn van een 16 ampère elektra-aansluiting. Eventueel kunt u hier een heel seizoen een mooie plek huren. Op het veld van minicamping Texelsun in Den Burg, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, is één waterpunt aanwezig.

 

minicamping Texelsun in Den Burg, Boerencamping op Texel, Noord-Holland

 

De voorzieningen op minicamping Texelsun in Den Burg zijn nieuw en zeer modern, en voldoen ruimschoots aan de VeKaBo en VTKB normen. Het nieuwe moderne en verwarmde toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming. De sanitaire ruimte bevat 3 douches (waaronder 1 zeer ruime met wasbak), 2 wc's en 1 urinoir. Toiletpapier is aanwezig in de toiletten. Ook is er een afwasgelegenheid met drie wasbakken, koelkast/diepvries, en een wasmachine Het sanitairgebouw is altijd open. Buiten is er een aparte stortplaats aanwezig voor uw chemisch toilet. Voor de kinderen is er een zandbak in het midden van het veld. Ook voor de veiligheid van de kinderen én voor uw eigen rust is er voor de auto's een apart parkeerterrein ingericht.

boerencamping Texelsun in Den Burg, minicamping op de waddeneielanden, Texel

 

Het mooie waddeneiland Texel, daar waar minicamping Texelsun is gevestigd, biedt u voldoende mogelijkheden om een geslaagde vakantie op door te brengen. Natuurlijk is het het schitterende Noordzeestrand met zizjn prachtige duinen. Geniet overdag bij een van de vele strandtenten die Texel rijk is van een lekkere consumtie of maaltijd. Maar hiernaast zijn er nog volop mogelijkheden die u op de fiets of met de auto kunt bereiken. Informatie hierover kunt u o.a. krijgen bij de VVV in Den Burg.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Texelsun in Den Burg

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina